Regeling voor twee rotondes in Çayırova

Regeling voor twee rotondes in Çayırova
Regeling voor twee rotondes in Çayırova

De gemeente zet zich in voor verkeersveiligheid en comfortabeler vervoer. Er werden afspraken gemaakt op de kruising van de straten Atatürk Mahallesi Adnan Kahveci en Muammer Aksoy in het district Çayırova vanwege de toenemende behoeften in de loop van de tijd. Omdat sommige wegen de regio niet konden bereiken, werden op het kruispunt herschikkingen doorgevoerd.

BEHOEFTEN VERHOOGD MET DE TIJD


De straten Muammer Aksoy en Adnan Kahveci, die aan belangrijke routes liggen, worden op grote schaal gebruikt door burgers in het district Çayırova. Afspraken werden gemaakt op de kruising op de kruising van beide straten, aangezien de behoeften in de loop van de tijd toenamen. Gezien deze situatie hebben de teams van het Department of Science Affairs het kruispunt gereorganiseerd en beschikbaar gesteld aan burgers die van 366th Street kwamen. Bovendien is een ander gebied aan de Adnan Kahveci-straat gereorganiseerd om de verkeersveiligheid te waarborgen.

PARKTUINEN GEMAAKT MILIEU-ARRANGEMENT

In het kader van het werksysteem van de Kocaeli Metropolitan Municipality worden veel projecten die door het Department of Science worden uitgevoerd, aangelegd door de afdeling Parks and Gardens. Na de aanleg van kruispunten in het district Çayırova, werd op beide kruispunten landschapsarchitectuur uitgevoerd.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties