Periodiek onderhoud van roltrappen in de viaducten van Kocaeli

Periodiek onderhoud van roltrappen in de viaducten van Kocaeli
Periodiek onderhoud van roltrappen in de viaducten van Kocaeli

Viaducten, die onder de verantwoordelijkheid vallen van de Kocaeli Metropolitan Municipality, zijn van groot belang voor het gebruik van burgers in het stadsvervoer. Roltrappen die in deze viaducten dienen, verhogen ook het transportcomfort van de burgers. Kocaeli Metropolitan Municipality Building Control Department Energy, Lighting and Mechanical Works Branch Directorate-teams voeren ook periodiek onderhoud uit aan roltrappen in alle districten van Kocaeli om burgers in staat te stellen roltrappen en liften veilig en comfortabel te gebruiken.

EEN VAN DE TRAPPEN VAN DE TURGUT ÖZAL-BRUG IS GESLOTEN


In het kader van de modernisering van roltrappen was de vernieuwing van alle beveiligingsapparatuur en mechanische onderdelen van 16 roltrappen bij de viaducten van Turgut Özal, Adnan Menderes, Mimar Sinan en Çayırova gepland door de grootstedelijke gemeente om de burgers comfortabeler van dienst te zijn. In deze context zullen voornamelijk de roltrappen in het noorden van de Turgut Özal-brug vanaf donderdag 15 oktober 2020 (morgen) 15 (dagen) gesloten blijven. Na het proces hier zal de herziening van de noordelijke en zuidelijke roltrappen van de Mimar Sinanbrug worden gestart.

PERIODIEK ONDERHOUD

Periodiek onderhoud en reparaties aan roltrappen worden uitgevoerd in overeenstemming met de relevante voorschriften. Naast het maandelijkse periodieke onderhoud, worden ook interventie- en reparatiediensten voor storingen aan roltrappen en liften uitgevoerd door de teams van de Branchemanagement Energieverlichting en Werktuigbouwkunde. Dus terwijl de servicekwaliteit die door alle roltrappen en liften wordt geboden, wordt verhoogd, profiteren de burgers zonder problemen van deze service.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen