Özlem Süer heeft de collectie Lente-Zomer 2021 geïntroduceerd tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul

Özlem Süer heeft de collectie Lente-Zomer 2021 geïntroduceerd tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul
Özlem Süer heeft de collectie Lente-Zomer 2021 geïntroduceerd tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul

Özlem Süer, een van de pioniers van Turks design, introduceerde de lente-zomer 2021 collectie "Triyanda" in de modewereld met een online modeshow die dit jaar op 15 oktober werd gehouden als onderdeel van de 14e Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul.


12 ontwerpers namen deel aan de 16e MBFWI die dit jaar tussen 15 en 31 oktober werd georganiseerd. Özlem Süer's 30e-jarige documentaire, die voor zijn 30e jaar in de sector werd gekozen als Mercedes-Benz Presents Designer, was ook bij het evenement aanwezig.

Özlem Süer heeft de eer om in zijn 30e jaar Mercedes-Benz Presents Designer te zijn en is een van onze waardecreërende inspiratiebronnen geworden voor onze digitale prestaties van Mercedes Benz 30e jaar met zijn ontwerpkracht en technologie. We zien de effecten van onze visuele effecten en bereiken alle vormen met het gevoel voor ritme in de collectie, op een holistische manier ”.

TRIANDA

In haar collectie genaamd Triyanda, behandelt Özlem Süer de zelfzuchtige reis van de nieuwe vrouw in de nieuwe wereld en een experimentele benadering wordt in de hele collectie toegepast; De contrastverhoudingen tussen stijlen, texturen en vormen komen voort uit de zoektocht van de post-pandemische wereld om zichzelf in contrasten te positioneren.

Het contrast tussen jacquard, brokaat, zijden taft, zijde organza, mat en glanzend symboliseert de relatie tussen de geschiedenis en het nieuwe modern. De ontwerper interpreteert verschillende stoffen met kleuren als zwart, wit, grijs, goud en koper.

De presentatie van de collectie, die werd opgenomen in het Tophane-i Amire Culture and Art Center als onderdeel van MBFWI en online werd gehouden, presenteerde het publiek een visueel feest met prachtige beelden.

Mercedes-Benz Fashion Week in Istanbul (MBFW) 15. De Promotiegroep (TTG) van het Turkse seizoen werd met de steun uitgevoerd.

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen