De beurs voor de spoorwegindustrie is op verzoek van exposanten uitgesteld tot 2021

De beurs voor de spoorwegindustrie is op verzoek van exposanten uitgesteld tot 2021
De beurs voor de spoorwegindustrie is op verzoek van exposanten uitgesteld tot 2021

De Rail Industry Show, die gepland stond voor december dit jaar, is op verzoek van deelnemende bedrijven en ondersteunende instellingen en organisaties uitgesteld tot 2021.


Modern Fairs Inc. Het werd georganiseerd door de Rail Industry Show 2020 en zou in december van dit jaar plaatsvinden als de meest innovatieve spoorwegbeurs van de regio met zowel een fysieke beurs, een online evenement als live-uitzendingen.

Door alle noodzakelijke gezondheidsmaatregelen te nemen in overeenstemming met de instructies van het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Turkije, werden veel investeringen gedaan in Turkije en in het buitenland om de organisatie onder toezicht van TOBB in Eskişehir te organiseren.

Modern Fuarcılık A.Ş., rekening houdend met de verzoeken van de deelnemende bedrijven om dit jaar uit te stellen, ontving uiteindelijk een schriftelijk advies van de deelnemende bedrijven. De beurs werd uitgesteld naar 2020, nadat de meerderheid van de meningen had geuit dat de Rail Industry Show 2021 zou worden uitgesteld tot 2021.

HOE PROCES PROCES?

In het geval dat in december 2020 een STATE BAN voor beursorganisaties wordt ingevoerd, zullen zowel de organisator Modern Fuarcılık A.Ş. en voor alle bedrijven die een contract hebben getekend om deel te nemen aan de Rail Industry Show 2020, worden de verplichtingen opgeheven en worden de gedane betalingen terugbetaald.

Bestaande contracten en betalingsvoorwaarden worden overgedragen naar 2020, aangezien de meerderheid van de deelnemende bedrijven schriftelijk eisen dat er geen STAATSVERBOD wordt opgelegd voor de beurzen van december 2021 en de beurs wordt uitgesteld tot 2021.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties