De 4e vastgoedveiling van Kiptaş vindt plaats op 27 oktober

De 4e vastgoedveiling van Kiptaş vindt plaats op 27 oktober
De 4e vastgoedveiling van Kiptaş vindt plaats op 27 oktober

KİPTAŞ biedt 43 winkels en 20 woningen in verschillende regio's van Istanbul te koop aan via een veilingmethode. De onroerendgoedveiling, voor de vierde keer georganiseerd door KİPTAŞ, vindt plaats op 27 oktober in de conferentiezaal van het algemeen directoraat van KİPTAŞ.


KİPTAŞ, een dochteronderneming van Istanbul Metropolitan Municipality, streeft ernaar 4 winkels en 43 luxe woningen samen te brengen met investeerders in het kader van de 20e vastgoedveiling. De veiling vindt plaats op dinsdag 27 oktober 2020 om 14 uur in de KİPTAŞ General Directorate Conference Hall http://www.kiptas.istanbul Het is mogelijk om online deel te nemen via de website.

43 WINKELS EN 20 LUXE HUIZEN WACHTEN OP KOPERS

KİPTAŞ, dat vorig jaar in oktober en december en in maart van dit jaar in totaal drie openbare veilingen hield, is de eerste keer in de geschiedenis van het bedrijf dat het onroerend goed in zijn inventaris onder transparante voorwaarden, via openbare en online biedingen, via een veilingmethode verkoopt.

Op de veiling zullen 2021 luxe woningen in het Reference Başakşehir Vadi-project, dat naar verwachting in de eerste helft van 20 zal worden opgeleverd, aan kopers worden gepresenteerd. De prijzen van de 20 huizen in het Reference Başakşehir Vadi-project, die in het kader van de veiling te koop worden aangeboden en een hoge levensstandaard beloven, variëren tussen 1 miljoen 522 duizend TL en 2 miljoen 511 duizend TL.

In de 15 winkels in het Reference Başakşehir-project, dat een van de favoriete plekken is van vastgoedinvesteerders en op de kruising van transportroutes, zei KİPTAŞ: “4. Het wacht op zijn kopers op de vastgoedveiling.

TURN-KEY SHOPS HEBBEN EEN HOGE INVESTERINGSWAARDE

4 winkels die te koop worden aangeboden via Kiptaş 43e onroerendgoedveiling; Het heeft de kwaliteiten en eigenschappen om een ​​breed scala aan sectoren in Başakşehir, Silivri, Arnavutköy, Maltepe en Zeytinburnu te bedienen.

Onder de winkels die op de veiling te koop worden aangeboden, bevinden zich ook de winkels in de Silivri 513rd Stage Residences, die uit 3 huizen bestaan ​​en in juni aan de begunstigden zijn opgeleverd. De winkels, die vooral de bewoners van de site zullen bedienen, zullen ook voorzien in de belangrijke behoefte in de regio. De verwachting is dat 4 winkels die via een veiling te koop worden aangeboden, grote belangstelling zullen wekken voor de veiling.

De prijs van de winkels die in het kader van de veiling worden verkocht; Het heeft een breed bereik tussen 206 duizend 500 lira en 7 miljoen 145 duizend lira.

BETALINGSGEMAK BIJ KİPTAŞ 4e ONROEREND GOED VEILING

Vooraf aan winkels en woningen; of 40 procent in contanten en de rest in termijnen van 36 maanden.

Gedetailleerde informatie over "KİPTAŞ 4e onroerendgoedveiling", specificatie, onafhankelijke eenheidscatalogus en prijslijst http://www.kiptas.istanbul Beschikbaar op de website.

Het management van KİPTAŞ, dat de bestaande voorraden voornamelijk te koop aanbiedt aan degenen die in risicovolle gebouwen of risicovolle gebieden wonen, zal worden gebruikt als bron voor "Stedelijke transformatie- en sociale huisvestingsprojecten", net als bij andere veilingen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen