Elektrisch gepantserd gevechtsvoertuig en onbemand mijnopruimingsvoertuig voor het eerst bekeken

Elektrisch gepantserd gevechtsvoertuig en onbemand mijnopruimingsvoertuig voor het eerst gespot
Elektrisch gepantserd gevechtsvoertuig en onbemand mijnopruimingsvoertuig voor het eerst gespot

Minister van Nationale Defensie Hulusi Akar, samen met chef van de generale staf generaal Yaşar Güler, landmachtcommandant generaal Ümit Dündar, zeestrijdkrachten bevelhebber admiraal Adnan Özbal, luchtmachtcommandant generaal Hasan Küçükakyüz en vice-minister van nationale defensie Muhsin Dere, met een evaluatie in de 2e onderhoudsfabriek uitgevoerde inspecties.


Op de tanktestbaan, Minister Akar en commandanten, die een briefing ontvingen van MKEK General Manager Yasin Akdere en ASFAT-functionarissen over de Mechanical Mine Clearing Equipment (MMTT) ontwikkeld door ASFAT en het Electric Armoured Combat Vehicle ontwikkeld door de Mechanical and Chemical Industry (MKEK) Authority, Het volgde op de tests die de mogelijkheden en mogelijkheden van de MMTT en de elektrische M113 E-ACV lieten zien.

Aan het einde van de examens feliciteerde minister Akar degenen die hebben bijgedragen, en benadrukte hij dat binnenlandse en nationale productie op alle gebieden, vooral in de defensie-industrie, geen keuze maar een noodzaak is. Minister Akar wees op de noodzaak van een sterke defensie-industrie voor een sterk leger.

ER ZIJN VOORDELEN ER IS EEN RATIO VOOR DE MENSEN

Mechanische mijnopruimingsapparatuur ontwikkeld door ASFAT is een lichte klasse apparatuur die op afstand bestuurbare, ketting- en shredderapparatuur kan gebruiken. De apparatuur, ontwikkeld met een origineel ontwerp, was ontworpen om antipersoonsmijnen te neutraliseren en tegelijkertijd de vegetatie in het veld te verwijderen.

Dankzij zijn lichaam en apparaat versterkt met ballistische bepantsering, heeft MMTT, dat het vermogen heeft om met succes op alle soorten terrein te opereren, voordelen ten opzichte van zijn collega's in termen van veldprestaties, snelle vervanging van onderdelen en het gebruik van meerdere apparaten.

ELEKTRISCH M113 E-ACV

De elektrische M113 E-ACV is ontwikkeld als resultaat van een project dat is voorbereid door de MKEKK-instelling in het kader van de technologische ontwikkeling van M113-klasse ZPT, ACV en GZPT's in de TAF-inventaris.

Met het project was het bedoeld om de afhankelijkheid te elimineren van de rupsvoertuigen met hybride voortstuwingssysteem, die zowel bemand als onbemand kunnen worden gebruikt, uitgerust met nieuwe generatie software en systemen, op afstand bediend, zeer weinig brandstof verbruiken, lage onderhouds- en onderhoudskosten, vooral in motor en transmissie.

Turkije voltooiing van het project, eventuele beperkingen op het invoegen van een nieuwe generatie elektrisch gereedschap groep zullen behoren tot de landen met de ontwerp- en productiemogelijkheden.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties