North Anatolian Development Agency zal 6 gecontracteerd personeel werven

North Anatolian Development Agency zal 6 gecontracteerd personeel werven
North Anatolian Development Agency zal 6 gecontracteerd personeel werven

TR North Anatolian Development Agency (KUZKA) is een regionaal ontwikkelingsagentschap gevestigd in TR82 Level 2 Region (Çankırı, Kastamonu, Sinop provincies); Het hoofdkantoor van het bureau is gevestigd in Kastamonu. In overeenstemming met de bepalingen van "artikel 4 van het presidentieel besluit nr. 200 betreffende de organisatie van aangesloten, verbonden en aanverwante instellingen en organisaties en andere instellingen en organisaties" en "personeelsregeling voor ontwikkelingsagentschappen"; 82 (één) huishoudelijk werker die wil werken in de TR2 niveau 1-regio, dynamisch is, analytisch kan denken, vatbaar is voor teamwerk, zelfverzekerd, open staat voor communicatie, positief denken, productief is, in staat is zich aan te passen aan veranderende werkomstandigheden, kan werken in alle drie de provincies, Auditor, 1 (één) juridisch adviseur, 8 (acht) deskundig personeel zal worden aangeworven. Degenen die slagen voor het examen zullen worden aangenomen in een van de provincies van de regio (Çankırı, Kastamonu en Sinop provincies) die het Agentschap passend acht. Interne auditor en juridisch adviseur zullen worden aangesteld op het hoofdkantoor van het agentschap in Kastamonu.

Datum van aanmelding Plaats van inschrijving Datum van het examen Plaats van het examen


12 december 2019-27 december 2019

sinavbasvuru.sanayi.gov.t is http://www.sinavbasvuru.sanayi.gov.tr/

22 januari 2020-24 januari 2020

Noord-Anatolische Ontwikkelingsmaatschappij, Kuzeykent Mah. Kayın Sokak No: 9, Kastamonu

Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen