Nieuwe wegen geopend in Erzurum Adem het verkeer van de stad in

Nieuwe wegen geopend in Erzurum Adem het verkeer van de stad in
Nieuwe wegen geopend in Erzurum Adem het verkeer van de stad in

De Metropolitan Municipality blijft eeuwenoude wegen aanleggen in Erzurum. De Metropolitan Municipality, die de bestaande hoofdaders in het stadscentrum vernieuwde door te repareren en te repareren volgens de omstandigheden van de dag, bracht ook veel nieuwe transportnetwerken naar de stad.


Terwijl elke nieuwe weg die in gebruik werd genomen, de stedelijke verkeersbelasting sterk verminderde, begon Erzurum bovenaan de lijst van "toegankelijke steden" te komen. Van Barış Pınarı-brug naar Airport Road, van City Hospital Road tot Kandilli Group Road, van Palandöken Street, Prof. Dr. In Erzurum, waar veel meer transportnetwerken zijn aangelegd tot aan de Recep Akdağ-straat, beginnen ook wooncentra waarde te winnen. Burgemeester Mehmet Sekmen, burgemeester van de Metropolitan Municipality, verklaarde dat ze eeuwenoude wegen aan het bouwen zijn in Erzurum en zei: "We creëren gekwalificeerde transportalternatieven en voegen waarde toe aan Erzurum met elk nieuw transportnetwerk dat we in gebruik nemen en vernieuwen volgens de behoeften van de dag." .

ELK TRANSPORTNETWERK, EEN INVESTERING VOOR MORGEN

De burgemeester van de Metropolitan Municipality, Mehmet Sekmen, benadrukte dat Erzurum de aandacht trekt met zijn kenmerk van een zich voortdurend ontwikkelende en groeiende stad, en verklaarde dat zowel de mobiliteit van de bevolking in de stad als het constant toenemende aantal voertuigen het noodzakelijk maken om nieuwe transportmogelijkheden te creëren. Burgemeester Sekmen zei dat terwijl ze de bestaande hoofdaders vernieuwden in overeenstemming met hun planning, ze nieuwe transportnetwerken naar Erzurum brachten en dat elk nieuw transportnetwerk dat in gebruik wordt genomen een grote behoefte aan de toekomst van de stad elimineert.

ERZURUM HEEFT VEEL NIEUWE MANIEREN GEVEN

Burgemeester Sekmen maakte een voor een een lijst van de nieuwe wegen die aan de dienst van Erzurum werden aangeboden en zei: “Als Metropolitan Municipality; Met de Barış Pınarı-brug hebben we eerst Şükrüpaşa verbonden met 50. Yıl Caddesi en vervolgens met Congress Street. Opnieuw hebben we het Stationsplein en Harputkapı verbonden met de zijverbindingswegen van deze brug. We hebben Şükrüpaşa ook verbonden met het busstation van Erzurum en Airport Road. Momenteel gaan onze wegenwerken, die Terminal Street en bovengenoemde route met elkaar verbinden, door. Daarnaast omvat ons nieuwe transportnetwerk dat het Erzurum City Hospital en de Atatürk University-campus verbindt ook prof. Dr. Het is ook verbonden met Dadaşkent via İhsan Doğramacı Boulevard "

GESCHIEDENIS TOERISME EN WINTERTOERISME

Burgemeester Mehmet Sekmen van de Metropolitan Municipality verklaarde dat ze het stadscentrum samen met Palandöken zullen brengen met een ander transportnetwerkproject dat kan worden omschreven als "heel speciaal" voor Erzurum. Sekmen zei dat ze een grote nood in Erzurum zullen elimineren door de Ali Ravi-straat, in de volksmond bekend als Yoncalık, te verbinden met Kayakyolu: “Met dit project zullen we onze Yakutiye, het centrum van historisch toerisme, samenbrengen met Palandöken, het centrum van het wintertoerisme. Ons nieuwe transportnetwerk, dat op het punt staat te worden voltooid, zal ook Yunusemre en Kayakyolu naadloos met elkaar verbinden. Zo zal de verkeersstroom vanuit het stadscentrum in de richting van Yenişehir Junction worden verminderd en zal het transport veel gemakkelijker worden, ”zei hij.

GROEPS- EN VERBINDINGSWEGEN IN WIJKEN ...

Aan de andere kant benadrukte burgemeester Sekmen dat de transport- en wegdiensten in Erzurum hier niet toe beperkt zijn en zei: “We hebben de 50 jaar oude Kandilli-groepsweg in onze oude stad voltooid, vooral de luchthavenweg. Congress Boulevard, Palandöken Street, Prof. Dr. We hebben Recep Akdağ Street, Hınıs-Tekman-Karayazı groepswegen en vele andere verbindings- en groepswegen naar een moderne locatie gebracht. De burgemeester van de Metropolitan Municipality, Mehmet Sekmen, zei dat statistieken en meningen van experts laten zien dat er dankzij deze wegen een merkbaar niveau van opluchting is in het transport. "We zullen waarde blijven toevoegen aan onze oude stad met nieuwe transportnetwerken die jarenlang zullen voldoen aan de behoeften van Erzurum."


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen