Ministerie van Financiën en Financiën gaat 500 ambtenaren rekruteren

Ministerie van Financiën en Financiën gaat 500 ambtenaren rekruteren
Ministerie van Financiën en Financiën gaat 500 ambtenaren rekruteren

Een assistent-expert op het gebied van Financiën en Financiën zal worden aangeworven om te dienen in de diensteneenheden van Istanbul van de centrale organisatie van het ministerie voor in totaal 500 vacante adjunct-experts van Financiën en Financiën in de centrale organisatie van het ministerie van Financiën en Financiën.

EXAMEN TOEPASSING


a) Aanvragen voor toelatingsexamens worden elektronisch ingediend op de website van het ministerie van Financiën en Financiën (www.hmb.gov.tr) van 09/11/2020 tot het einde van de werkuren (20:11) op 2020/17/00.

b) Een ondertekende kopie van het aanmeldingsformulier door de kandidaten die in aanmerking komen voor het toelatingsexamen; Het moet uiterlijk voor het examen met de hand of per post worden bezorgd bij de Algemene Directie Personeelszaken. Aanvragen die door vertraging in de post niet op tijd zijn ontvangen, worden niet in behandeling genomen.

c) Indien dit nodig wordt geacht, worden de bij de kandidaten op te vragen documenten op de sollicitatiepagina opgenomen.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties