Last Minute: Yozgat treinongeval - 2 machinisten gewond

Vandaag, om 15 uur, stortte goederentrein 00, die reed tussen Yozgat Yerköy en Karaosman Kördeve, van achteren in trein 23222. Materiële schade is opgetreden bij treinwagons die van achteren zijn geraakt. De crashende trein ontspoorde en 23230 monteurs raakten gewond bij het ongeval. Twee machinisten die in het ziekenhuis worden behandeld, verkeren in goede gezondheid en lopen geen levensrisico.


Als oorzaak van het ongeval worden problemen met de communicatie weergegeven, maar de belangrijkste reden zal naar aanleiding van officieel onderzoek worden toegelicht. De werkzaamheden om de treinen bij het ongeval te beschadigen en de lijn voor het verkeer te openen, gaan door.

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen