Last Minute: Bekir Coskun verliest zijn leven

Bekir Coskun
Bekir Coskun

Er werd vernomen dat de 75-jarige journalist Bekir Coşkun, die in het ziekenhuis werd behandeld voor longkanker, vandaag rond 20.30 uur is overleden.


Bekir Coşkun, geboren in 1945 als zoon van een ambtenaar-vader in Şanlıurfa, studeerde af aan de Hogere School voor Journalistiek in Ankara. Hij begon met het schrijven van de column met de titel Tiende dorp in Sabah Newspaper in 1974. Coşkun, die in 1987 in de Hürriyet Newspaper verscheen, werd in 1993 overgebracht naar Habertürk. Coşkun, die op 2009 maart 2010 in overeenstemming was met de krant Cumhuriyet in 14 SözcüHij schreef zijn eerste artikel in.

Bekir Coşkun, die zijn geschriften onderbrak vanwege de behandeling van kanker in oktober 2017, is geweest Sözcü Bekir Coşkun, bekend om zijn liefde voor de natuur en dieren, ontmoette zijn lezers voor de laatste keer op 4 oktober, Werelddierrechten Dag.
Bron Yeniçağ: Wie is Bekir Coşkun


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties