Karaismailoğlu, onderzocht Ankara Kahramankazan wegenbouwwerkzaamheden op locatie

Karaismailoğlu, onderzocht Ankara Kahramankazan wegenbouwwerkzaamheden op locatie
Karaismailoğlu, onderzocht Ankara Kahramankazan wegenbouwwerkzaamheden op locatie

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, General Manager van Highways Abdulkadir Uraloğlu en de begeleidende delegatie onderzochten de lopende bouwwerkzaamheden aan de Ankara-Kahramankazan Road op woensdag 14 oktober.


Minister Karaismailoğlu verklaarde dat er koortsachtig werk aan de gang is en zei: “Het is de bedoeling dat de kruising waar we ons momenteel bevinden, binnen de volgende maand klaar zal zijn. Onze lopende andere kruispuntwerken zullen zo snel mogelijk worden voltooid en deze weg zal binnenkort beschikbaar zijn voor onze inwoners van Ankara en Kahramankazan. " zei.

Minister Karaismailoğlu gaf informatie over andere activiteiten in de regio en zei: “Een van de belangrijkste kruispunten in deze regio is de Palace Junction. We hebben het ook geprogrammeerd met onze vrienden. We zullen er zo snel mogelijk naartoe reizen om in korte tijd te beginnen en te eindigen. " hij sprak.

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat het werk aan de 2.071 meter lange Kızılcahamam-tunnel, die Kızılcahamam met Çerkeş verbindt, de laatste fase heeft bereikt en voor eind november in gebruik zal worden genomen, en zei: “We werken aan grote projecten die waarde toevoegen aan ons land. We werken er hard aan om ze zo snel mogelijk af te werken en naar de economie van ons land te brengen. "Nadat deze projecten zijn afgerond, plannen we onze nieuwe projecten samen met onze gewaardeerde parlementsleden en lokale bestuurders."

Minister Karaismailoğlu wees erop dat ze als Ministerie van Transport en Infrastructuur zeer belangrijke projecten uitvoeren op het land, ter zee, in de lucht, op het spoor en zelfs in de ruimte in elke uithoek van het land. Minister Karaismailoğlu zei: “We doen geweldige projecten die de wereld als voorbeeld neemt. Wij zijn ons bewust van deze verantwoordelijkheid. We werken er hard aan om deze verantwoordelijkheid te vervullen. We waren vorige week in Mardin en Hakkari. We waren laatst in Artvin. We zijn vandaag ook in Ankara. We hebben zeer belangrijke en waardevolle projecten in elk deel van ons land. We doen het om de kwaliteit van leven en de levensstandaard van ons land te verhogen. " vond de beoordeling.

Onze minister verklaarde dat ze samenwerken met tienduizenden mensen die in transportprojecten werken en zei: “We werken samen met ons hele team om waarde toe te voegen aan ons land op het gebied van economie, handel en toerisme. "We doen soortgelijke projecten in Hakkari en Istanbul."


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties