İzmir is kandidaat om de eerste Cittaslow-metropool te worden

İzmir is kandidaat om de eerste Cittaslow-metropool te worden
İzmir is kandidaat om de eerste Cittaslow-metropool te worden

Burgemeester Tunç Soyer van İzmir Metropolitan Municipality kondigde aan dat İzmir kandidaat is om de eerste "Cittaslow Metropolis" ter wereld te worden. President Soyer zei op de Internationale Algemene Vergadering van Cittaslow: “We bieden ons als vrijwilliger aan om samen met onze meer dan 4 miljoen inwoners de eerste Calm Metropolitan City te worden. Ik hoop dat we zullen helpen de basis te leggen voor een betere wereld, ”zei hij.


De burgemeester van Izmir, Tunç Soyer, woonde de Internationale Cittaslow Algemene Vergadering bij die in Orvieto, Italië werd gehouden. Tijdens de bijeenkomst waar internationale deelnemers online waren verbonden vanwege de epidemie, presenteerde president Tunç Soyer, die ook de vice-president van de Cittaslow Union was, het "Cittaslow Metropol" -project en kondigde hij aan dat hij kandidaat was om 's werelds eerste "Cittaslow Metropol" te worden.

"Grootstedelijke steden zijn niet alleen de bron van problemen"

President Soyer, Cittaslow meeting in Izmir Metropolitan Municipality en Turkije heeft een netwerk van "Cittaslow Metropol" ontwikkeld, legde het concept uit. President Soyer zei dat het idee van "Cittaslow Metropolis" voortkwam uit het succes van het Cittaslow-model: "We proberen allemaal om de wereld een betere plek te maken voor onze burgers in onze steden, maar waarom proberen we dit niet te doen in grote steden? Grote steden zijn niet alleen de bron van problemen, maar ook de motor van innovatie en economie. Wij geloven dat de filosofie van Cittaslow de kracht heeft om het leven in deze gigantische steden te verbeteren, ”zei hij. President Soyer vervolgde zijn woorden als volgt: “Als İzmir bieden we vrijwillig aan om met meer dan 4 miljoen burgers samen te werken om de eerste Cittaslow Metropol te worden. Ik hoop dat we zullen helpen de basis te leggen voor een betere wereld. "

Tijdens de bijeenkomst werd het idee verwelkomd om voor Izmir te beginnen met de coördinatie van het "Cittaslow Metropol" -project.

De ontwerpprincipes van het concept van "Cittaslow Metropolis" worden vermeld als "gemeenschap en solidariteit", "goed bestuur", "stedelijk ecosysteem", "mensgerichte economie", "voedsel voor iedereen" en "eco-mobiliteit". Het Cittaslow-netwerk heeft 30 leden uit 266 landen. De filosofie van Cittaslow is gebaseerd op steden die hun identiteit beschermen en een gemakkelijker en gelukkiger leven voor hun inwoners creëren.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties