Integratie van slimme technologieën in gevangenissen Projectpresentatievergadering

Integratie van slimme technologieën in gevangenissen Projectpresentatievergadering
Integratie van slimme technologieën in gevangenissen Projectpresentatievergadering

Minister Karaismailoğlu zei dat met het Smart Technologies Integration Project sommige basishandelingen kunnen worden uitgevoerd zonder dat er personeel nodig is. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat veroordeelden een aantal basishandelingen zullen uitvoeren zonder dat er personeel nodig is, zei minister Karaismailoğlu: "De reikwijdte van het onderzoek omvat videogesprekken via apparaten, het beheer van kantine-bestellingen, videogezondheidsdiensten, het tellen van vingerafdrukken, het aanvragen van boeken, het aanvragen van petities, informatie- en aankondigingsdiensten." .


Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu woonde de inleidende bijeenkomst bij van het "Integration of Smart Technologies in Prisons Project", uitgevoerd door Türk Telekom, waaraan ook minister van Justitie Abdülhamit Gül deelnam.

Karaismailoğlu zei dat zij, als ministerie, hebben bijgedragen aan het nationale beleid ter verbetering van het rechtssysteem in termen van infrastructuur, en merkte op dat de belangrijkste complementaire elementen die het ontwikkelingsproces versnellen ongetwijfeld de innovaties in informatica en communicatie zijn.

Karaismailoğlu zei: “In de afgelopen 18 jaar hebben we als ministerie een investering gedaan van 76,1 miljard TL totdat de communicatie-infrastructuur in de huidige staat is gebracht. We hebben een vezellijnlengte van 405 duizend kilometer. Dit zijn de routes naar de informatiemaatschappij. We leggen het pad over Turkije, de natie hand in hand met hoe verder je klimt naar de top van de wereldklasse, "zei hij.

Karaismailoğlu benadrukte dat innovaties in informatica en communicatie een belangrijk project hebben geïmplementeerd om de leefomstandigheden in straf- en detentiehuizen te vergemakkelijken, en vestigde de aandacht op het belang van het project.

"Werken zullen worden uitgevoerd met technologische infrastructuur"

Karaismailoğlu verklaarde dat, met de implementatie van de praktijk, de omstandigheden van veroordeelden in straf- en detentiehuizen zullen veranderen, de banen van de gevangenisadministratie zullen worden verlicht en de problemen van familieleden van veroordeelden aanzienlijk zullen worden verlicht, en zei: “Sommige van de basishandelingen van onze veroordeelden kunnen worden uitgevoerd zonder dat er personeel nodig is. Met behulp van slimme multimedia-apparaten zullen gedetineerden en veroordeelden bepaalde procedures kunnen uitvoeren zonder hun afdeling te verlaten. De reikwijdte van het onderzoek omvat videogesprekken via apparaten, bestelbeheer voor kantines, videogezondheidsdiensten, het tellen van vingerafdrukken, boekaanvragen, verzoekschriften, informatie- en aankondigingsdiensten. Normaal gesproken zal het werk van de bewaker worden gedaan met de technologische infrastructuur. Het telwerk met veel personeel elke dag zal gemakkelijker worden. Het systeem om geld achter te laten voor kantineshop zal verdwijnen. Er zal ook een ontmoeting op afstand worden geboden aan familieleden van veroordeelden die niet persoonlijk op bezoek kunnen komen. ''

"De levensomstandigheden van veroordeelden zullen worden verbeterd"

Karaismailoğlu wees erop dat sommige toepassingen, zoals e-advocaat en e-dokter, in de tweede fase van het project zullen worden geïmplementeerd, en wees erop dat dit de levensomstandigheden van veroordeelden zal verbeteren.

Karaismailoğlu verklaarde dat in de eerste fase 17 multimedia-apparaten waren geïnstalleerd in de Sincan Women's Closed Prison en dat ze werden geopend voor testdoeleinden.

Karaismailoğlu zei dat de inspanningen om 100 multimedia-apparaten te installeren in de gesloten vrouwengevangenis Bakırköy en de jeugdgevangenis Sincan worden voortgezet tot het einde van het jaar. Ons doel is om deze apparaten in alle gevangenissen in ons land te installeren en het leven van veroordeelden te vergemakkelijken met een begrip dat universele mensenrechten vooropstelt. Het belangrijkste doel van ons allemaal is om de gedetineerden en veroordeelden te rehabiliteren en te re-integreren in de samenleving ”.

Karaismailoğlu verklaarde dat het project een werk is in overeenstemming met het principe van "Implementatie van nieuwe toepassingen, zoals videovergaderingen van veroordeelden en gedetineerden met hun familieleden, levering van elektronische petities door gebruik te maken van technologische faciliteiten" in het Strategiedocument voor justitiële hervormingen aangekondigd door president Recep Tayyip Erdoğan in 2019, en Hij onderstreepte dat de positie van het land voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en internationale gerechtelijke instellingen zal versterken met zijn infrastructuur.

Karaismailoğlu verklaarde dat ze als ministerie in elke fase effectieve diensten zullen bieden door het aandeel van digitale oplossingen in transport en communicatie te vergroten, en verklaarde dat ze zich bewust zijn van het belang van digitalisering.

"Het maakt digitale conversatie mogelijk"

Türk Telekom Senior Manager Ümit Önal wees erop dat het project, dat digitale oproepen in penitentiaire instellingen mogelijk maakt, met de bijdragen van Innova, groepsmaatschappijen die aan systeemintegratie werken, zei: "Met end-to-end geïntegreerde IT-oplossingen is Innova Hij ondersteunde veel grote projecten, waaronder transportsystemen ”.

In de onderhandelingen met het ministerie van Justitie over de voltooiing van het project, werd de verwachte periode als 3 jaar beschouwd, zei Önal, "Als Türk Telekom werken we eraan om de verspreidingstijd van het project terug te brengen tot 2 jaar".


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties