Nieuwe minibussen met uitgeschakelde opritten gelanceerd in Trabzon

Nieuwe-dolmus-in-service-in-Trabzon
Nieuwe-dolmus-in-service-in-Trabzon

Een van de verkiezingsbeloften van de burgemeester van Trabzon, Murat Zorluoğlu, kwam tot leven. Het eerste voertuig in het kader van de modernisering van de minibus van Ortahisar is vanaf vandaag in gebruik genomen.


In het kader van de modernisering van de Ortahisar-minibus, die werd geïmplementeerd door de burgemeester van de Metropolitan Municipality Murat Zorluoğlu om de mensen van Trabzon veiliger en comfortabeler te laten reizen, werd het eerste voertuig onthuld bij de minibusstop van Boztepe. De oprit voor gehandicapten en het interieurontwerp van de nieuwe minibus, die zal dienen als 12 + 1, werden gecontroleerd door de inspectieteams van de afdeling Transport. Als resultaat van de controles kreeg de voertuigeigenaar een certificaat van overeenstemming.

Wees goed voor onze mensen

Fatih Bayraktar, hoofd van de transportafdeling, legde na de inspecties een verklaring af: “Als Metropolitan Municipality zijn we begonnen met het transformatieproces van de minibus in Ortahisar. Met de beslissing die we bij UKOME hebben genomen, hebben we de transformatie uitgesteld tot 1 maart vanwege de pandemie. Tot die tijd zullen onze voertuigen de nodige conversies uitvoeren. Momenteel is een voertuig bij de halte Boztepe gereed gemaakt. Onze teams hebben de nodige onderzoeken gedaan. "Veel geluk voor onze mensen in Trabzon".

DANK AAN ZORLUOĞLU

De chauffeurs bedankten de burgemeester van Trabzon, Murat Zorluoğlu, voor de transformatie van de minibus en zeiden: “We willen onze burgemeester van de Metropolitan Municipality bedanken die het 12 + 1-systeem heeft goedgekeurd en geen stoelgeld heeft geëist van het bussysteem. "We zullen ons best doen als chauffeurs, zodat onze mensen en onze gehandicapte burgers comfortabeler kunnen reizen."

WIJ ZULLEN COMFORTABEL REIZEN

Burgers die de nieuwe minibus gebruikten, zeiden: "Onze burgemeester van de Metropolitan Municipality zei: 'Ik zal mijn burger niet op onveilige en oude voertuigen zetten.' Hij dacht na over de troost van de mensen. We danken hem hartelijk voor deze transformatie. Het nieuwe voertuig is erg mooi. Nu kunnen we comfortabel reizen. We danken ook de chauffeurs voor het overschakelen van voertuigen zonder airconditioning naar comfortabele voertuigen met airconditioning ”.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties