550 voertuigen voor openbaar vervoer worden gedesinfecteerd in Antalya

550 voertuigen voor openbaar vervoer worden gedesinfecteerd in Antalya
550 voertuigen voor openbaar vervoer worden gedesinfecteerd in Antalya

De grootstedelijke gemeente Antalya zet haar reinigings- en desinfectieprocessen in voertuigen voor openbaar vervoer voort, in het kader van maatregelen voor het coronavirus. Ongeveer 550 voertuigen die in het openbaar vervoer dienen, worden gedesinfecteerd.


Openbare voertuigen die stadsvervoer verzorgen in Antalya worden elke dag gedesinfecteerd door teams van de Metropolitan Municipality. Metropolitan Municipality Transportation Planning and Rail System Department reinigt regelmatig bussen en trams die openbaar vervoer verzorgen in Antalya en desinfecteert ze tegen bacteriën en virussen. Bij het gedetailleerde werk dat wordt uitgevoerd met de koude ULV (Fine Spray) machine wordt elk punt gereinigd, inclusief het interieur, exterieur, ramen, bestuurderscabine, handgrepen, handgrepen passagiersstoel, vloeren, plafond, buitenplafond en benedenhoek.

ONONDERBROKEN VANAF 10 MAART

Schoonmaak- en ontsmettingswerkzaamheden in voertuigen van het openbaar vervoer, die dagelijks duizenden burgers bedienen, worden sinds 10 maart, toen de epidemie in ons land begon, onafgebroken uitgevoerd. De bussen, die vervoer verzorgen naar onder meer de stad en de plateaus, worden elke dag voor en na het vertrek ontsmet en steriel voorbereid op de reis.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties