Georganiseerde industriële zones ontmoeten elkaar met fietswegen in Ankara

Georganiseerde industriële zones ontmoeten fietswegen in Ankara
Georganiseerde industriële zones ontmoeten fietswegen in Ankara

Het 'Bicycle Road Project', waar burgemeester Mansur Yavaş van de Metropolitan Municipality van Ankara het meest om geeft, naast alternatief stadsvervoer, wordt elke dag wijdverspreider. De Metropolitan Municipality, die het eerste fietspad tussen Anıtpark-Beşevler Junction opende, brengt nu Organized Industrial Zones (OIZ) samen met fietspaden na vele universiteiten. Om industriële werknemers aan te moedigen de fiets te gebruiken, is in de Anadolu Organized Industrial Zone een fietspad van 3 kilometer aangelegd.


Burgemeester Mansur Yavaş van de Metropolitan Municipality van Ankara blijft fietspaden door de hele hoofdstad brengen.

Het "Bicycle Road Project", dat president Yavaş wil populair maken onder alternatief stadsvervoer, breidt zich met de dag uit. Na voltooiing van de eerste fase van het 9 kilometer lange fietspadproject, bestaande uit 53,6 fasen, door de voltooiing van het knooppunt Anıtpark-Beşevler, brengt burgemeester Yavaş nu de georganiseerde industriële zones (OIZ) naar fietspaden.

Georganiseerde industriële zones ontmoeten elkaar op de blauwe weg na universiteiten

Na het knooppunt Anıtpark-Beşevler legde de grootstedelijke gemeente de fietspaden aan van Başkent University Bağlıca Campus en Gazi en de Turkse Luchtvaartvereniging University, en voltooide het eerste fietspad van de Anadolu Organized Industrial Zone en nam het in gebruik.

Daarnaast wil het milieuvervuiling voorkomen met het 3 kilometer lange fietspad dat is aangelegd om medewerkers te stimuleren de fiets te gebruiken in de Industrieterreinen. Een ander doel van het fietspadproject, dat in korte tijd door het Departement Bètawetenschappen is opgeleverd, is het vergemakkelijken van de toegang van de OSB-medewerkers tot het station, dat voornamelijk zorgt voor vervoer naar de regio per trein.

Wie ziet dat er na jaren een fietspad wordt aangelegd naar de OIZ

Terwijl onderhandelingen met universiteiten enerzijds en andere georganiseerde industriegebieden in de stad anderzijds waren, spraken OSB-medewerkers, die verrast waren door de aanleg van fietspaden door de Metropolitan Municipality in korte tijd, hun tevredenheid uit met de volgende woorden:

  • Hijri Kaplan: “Ik werk in de milieuregelgeving van de Anadolu Organized Industrial Zone. Ik vond het Bicycle Path Project erg leuk. Het is een zeer succesvolle aanvraag geweest. Ik wil de Metropolitan Municipality bedanken voor het overwegen van dit project. "
  • Mehmet Uslu: “Ik ben een servicebestuurder in OSB. Het was een erg leuke applicatie. Zowel degenen die hun handen gezond maken. Dankzij hem is onze president Mansur ook geïnteresseerd in georganiseerde industriële zones. Zelfs ons asfalt was vroeger erg slecht. We konden niet de weg op, zelfs onze voertuigen waren beschadigd. Onze wegen zijn ook verbeterd. Nu is er een fietspad aangelegd. Degenen die met de motor of fiets komen, gebruiken die weg. Het was prachtig. Wij danken u."
  • Özden Yüksel: “Deze applicatie is erg goed geweest. Het is heel goed om het gebruik van fietsen in georganiseerde industriële zones aan te moedigen. Het voertuiggebruik wordt verminderd, de milieuvervuiling wordt verminderd. Bovendien wordt het voor de arbeiders die hier werken gemakkelijker om het treinstation te bereiken. "

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties