Hogesnelheidstreinprotest met speelgoedtrein in Kayseri

Hogesnelheidstreinprotest met speelgoedtrein in Kayseri
Hogesnelheidstreinprotest met speelgoedtrein in Kayseri

Kayseri CHP-plaatsvervanger Çetin Arık en provincievoorzitter Ümit Özer hielden een persconferentie op het Cumhuriyet-plein voor de beloofde maar niet gemaakte hogesnelheidstrein (YHT) voor Kayseri. In elke verkiezingsperiode zeiden Çetin Arık en Ümit Özer, die kritiek hadden op de regerende partij en de provinciale organisatie die de belofte van YHT deed, dat "de AK-partij YHT niet kon brengen, maar we brachten YHT naar Kayseri" met het speelgoed-YHT-model dat ze hadden meegebracht, en ze maakten een representatieve YHT-opening door linten door te knippen.


Volgens het rapport van Çağdaş Caner Koçak van Gazete Duvar; “Kayseri CHP-plaatsvervanger Çetin Arık en provincievoorzitter Ümit Özer hielden een persconferentie op het Cumhuriyet-plein. Het falen om de door de regerende partij beloofde YHT te laten bouwen in Kayseri werd bekritiseerd tijdens de bijeenkomst. In het protest dat werd gehouden vóór het bezoek van president Recep Tayyip Erdoğan aan Kayseri om het provinciaal congres van de AK-partij bij te wonen, werd beweerd dat de beloften die aan de mensen van Kayseri waren gedaan niet werden nagekomen.

DE OPENING VERTEGENWOORDIGD MET SPEELGOED YHT

CHP-functionarissen brachten een representatief speelgoed-YHT-model naar de persconferentie, terwijl Ümit Özer en Çetin Arık linten doorknipten en een representatieve YHT openden. Provinciaal president Ümit Özer liet het speelgoed-YHT-model zien en zei: "Dit is de hogesnelheidstrein die je kunt zien en zien in de AKP-regering."

Özer zei dat de beloften die aan Kayseri waren gedaan niet waren nagekomen en beweerde dat de AK-partij haar verkiezingsbeloften na de verkiezingen vergat. CHP provincievoorzitter, AK-partijvoorzitter Recep Tayyip Erdogan deed dertien jaar geleden voor het eerst zijn belofte van een hogesnelheidstrein en zei: “Heb je de hogesnelheidstrein gezien? We weten dat wanneer de AKP-leider morgen naar Kayseri komt, hij de belofte van YHT opnieuw zal doen, ”zei hij.

ARIK: 'DE WEG VAN YHT VALT NIET NAAR SOMMIGE KAYSERİ'

Tijdens de persconferentie op het Cumhuriyet-plein zei Kayseri CHP-plaatsvervanger Arık, die een speelgoedtrein bestuurt die de hogesnelheidstrein symboliseert, “We hebben onze YHT geopend. Veel succes voor ons allemaal, ”zei hij.

Arık sloot zijn woorden als volgt af: "Recep Tayyip Erdogan is weer op dit plein," O mensen van Kayseri, zijn jullie klaar om van Kayseri naar Ankara te gaan in 1.5 uur? " Het is 13 jaar geleden dat hij zei. De heer Recep Tayyip Erdogan komt weer naar Kayseri als president. Maar de weg van YHT valt nooit op Kayseri, ”zei hij.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties