Hoe HES-code te krijgen? Hoe krijg ik een HES-code voor lokaal openbaar vervoer?

Hoe HES-code te krijgen? Hoe krijg ik een HES-code voor lokaal openbaar vervoer?
Hoe HES-code te krijgen? Hoe krijg ik een HES-code voor lokaal openbaar vervoer?

HES-code (Hayat Eve Sığar) is een nieuwe applicatie die verplicht is gesteld voor veilig reizen binnen het land in het kader van de maatregelen van het ministerie van Volksgezondheid. Uw HES-code, die u zelf aanmaakt en deelt tijdens het kopen van tickets en vluchtregistratie (inchecken), zal periodiek worden gecontroleerd door de diensten van het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Turkije om te controleren of er een obstakel is met betrekking tot uw deelname aan uw reis.

Hoe HES-code te krijgen?


Er zijn drie verschillende methoden om HES-code te verkrijgen. Gebruikers kunnen de code verkrijgen via de Hayat Eve Sığar-applicatie, die ze naar hun telefoons downloaden. Een andere methode is om de HES-code te verkrijgen via sms. Ten slotte kunnen burgers de code verkrijgen via e-Government, waarmee overheidsdiensten in elektronische omgevingen worden gerealiseerd. Hier zijn de stapsgewijze methoden om HES-code te verkrijgen;

Een code krijgen op de Hayat Eve Sığar-applicatie

Gebruikers die codes op hun telefoon willen krijgen, moeten de applicatie eerst downloaden van de mobiele markten op hun telefoon. Burgers die de applicatie op hun telefoon installeren, kunnen de code aanmaken door het gedeelte "HES-codetransacties" in te voeren nadat ze het registratieproces hebben voltooid en op de knop "HES-code genereren" te klikken. Gebruikers kunnen hun CODE-gebruiksperioden bepalen.

HEPP-code ontvangen via sms

gebruikers die inloggen op het berichtgedeelte van de telefoon die HES schreef, laat ruimte tussen hen in het ID-nummer, de Republiek Turkije schreef naar de laatste 4 cijfers van het serienummer in de ID en code sharing tijd, 2023 tekstberichten (sms) U kunt de code krijgen door te verzenden.

HEPP-code voor e-overheid verkrijgen

HES-code kan nu worden verkregen via E-Devlet, waar we veel officiële transacties hebben uitgevoerd zonder naar openbare instellingen te gaan. Allereerst loggen gebruikers van e-Government die hun HES-code willen in het systeem in met hun TR-ID en wachtwoord. Vervolgens kunnen burgers die "HES Code Inquiry" in het zoekvak rechtsboven schrijven, een code creëren op het scherm dat in deze sectie verschijnt en deze in elke instelling gebruiken.

Wat is een onbeperkte HES-code?

De HES-code (Hayat Eve Sığar) is een nieuwe toepassing die verplicht is gemaakt in het kader van de voorzorgsmaatregelen van het ministerie van Volksgezondheid, zodat u veilig binnen het land kunt reizen. Registratie voor de vlucht (check-in) Stedelijk openbaar vervoer Bus- en vliegreizen kunnen worden uitgevoerd met de HES-code. De HES-code kan worden verkregen via de Hayat Eve Sığar mobiele applicatie of via sms.

Hoe u de HES-code voor lokaal openbaar vervoer kunt krijgen

Om de HES-code via sms te ontvangen, typt u HES en laat u een spatie tussen respectievelijk de laatste 4 cijfers van het Turkse ID-serienummer en de deelperiode (in dagen) en wordt deze als sms naar 2023 verzonden.

Hoe krijg ik een HES-code via sms?

1- Op de "Hayat Eve Sığar" -toepassing wordt de sectie "HES Code Transactions" ingevoerd.
2- Via sms-methode, door HES in te typen en een spatie achter te laten; TC…
Monster; HEPP 12345678901 1234 17.
3- U kunt uw HES-code ook verkrijgen via het e-Government-systeem.

Hayatevesığar-code - Hoe krijg ik HES-code?

Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; Turks identiteitsnummer, de laatste 4 cijfers van het TC-identiteitsserienummer en de deelperiode (in dagen) worden geschreven en sms wordt naar 2023 verzonden. U krijgt binnen korte tijd antwoord.

Hoe krijg ik HES-code via e-government?

Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; TC-identiteitsnummer, laatste 4 cijfers van TC-identiteitsserienummer en gedeelde tijd (in dagen) worden geschreven en als sms naar 2023 verzonden. De HES-code is verkrijgbaar via de website van e-Devlet.

Hoe krijg ik de HES-code voor buitenlanders?

Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; U kunt de HES-code voor buitenlanders krijgen door het nationaliteit (IRN) paspoortnummer, de geboortedatum (in jaar) achternaam en ten slotte het aantal dagen te schrijven en een sms te sturen naar 2023.

Hoe kom je aan de HES-code voor de bus?

Dus hoe kom je aan de HES-code, is deze verplicht in het openbaar vervoer? HOE KRIJG JE HES CODE MET SMS? Schrijf HES en laat een spatie tussen hen staan, respectievelijk het TC-identiteitsnummer, de laatste 4 cijfers van het Turkse identiteitsserienummer en de deelperiode, en stuur het als sms naar 2023.

Hoe krijg ik een HES-code onder de 18 jaar?

Ik ben jonger dan 18, hoe kan ik de HES-code krijgen? Passagiers onder de 18 jaar kunnen hun HES-code op 2 manieren verkrijgen. Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; TR-identiteitsnummer, de laatste 4 cijfers van het TC-identiteitsserienummer en de deelperiode worden geschreven en als sms naar 2023 verzonden.

Hoe krijg ik de HES-code van het ministerie van Volksgezondheid?

Hoe kan ik de HES-code krijgen? Als u een sms naar het verkorte nummer 2023 stuurt door een spatie tussen de twee te laten, kunt u uw HES-code krijgen door HES ID NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE VALIDITY TIME (DAG) te typen.

Is een HES-code vereist in hotels?

De HES-code wordt zowel tijdens de reservering (via de internettelefoon of face-to-face) als tijdens de acceptatie van de klanten in de accommodatie opgevraagd, en de reserverings- en toelatingsprocedures van de personen die geen enkel risico lopen (gediagnosticeerd of niet in contact) worden uitgevoerd.

Wie is de HES-code verplicht?

De HES-code is zo ontworpen dat alle passagiers veilig kunnen reizen. Het gebruik van dit systeem, dat geldig is in het vliegtuig, de trein, het openbaar stadsvervoer en de bus, is verplicht voor volwassen en minderjarige passagiers, terwijl het openbaar vervoer in de stad en binnenlandse reizen en incheckactiviteiten verplicht zijn voor passagiers jonger dan 2 jaar.

Hoe kan ik de HES-code krijgen voor mijn echtgenoot en kinderen?

Om de HES-code via sms te ontvangen, typt u HES en laat u een spatie tussen de respectievelijk de laatste 4 cijfers van het Turkse ID-serienummer en de deelperiode (in dagen), die als sms naar 2023 worden verzonden.

Hoe lang is de HES-code?

De HES-code kan voor een bepaalde periode of voor onbepaalde tijd geldig zijn. Uw HES-code moet nog minimaal 7 dagen geldig zijn vanaf de laatste einddatum van de reis.

Hoe treinkaartjes kopen met HES-code?

Er werd aangekondigd dat de YHT-vluchten op 28 mei zullen starten. De Staatsspoorwegen van de Republiek Turkije (TCDD) Vervoer A.Ş. huisfavorieten in Life (HPP) met de code, de hogesnelheidstrein (YHT) deelde videocolleges over het verkrijgen van de kaartjes. Burgers vroegen zich af hoe ze bij het begin van de treindiensten kaartjes konden krijgen.

HEPP-code en reisdocument zijn afzonderlijke documenten, aan beide voorwaarden moet worden voldaan!

TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. U kunt meer gedetailleerde informatie krijgen door de video te bekijken.

Vervangt de HES-code het reisvergunningsdocument?

Er werd gemeld dat de code die was verkregen van de aanvraag van het Ministerie van Volksgezondheid Hayat Eve Sığar (HEPP) het "Travel Permit Certificate" niet verving en dat burgers met reisbeperkingen niet alleen met de HEPP-code konden reizen.

Hoe online treinkaartjes te kopen met Hes-code

Hoe online treinkaartjes te laten stromen met Hes-code

Hoe online treinkaartjes te laten stromen met Hes-code
Stap 1
Hoe online treinkaartjes te laten stromen met Hes-code
Stap 2
Hoe online treinkaartjes te laten stromen met Hes-code
Stap 3

Hoe online treinkaartjes te laten stromen met Hes-code

Hoe Hes-code te krijgen?

Hoe Hes-code te krijgen
Stap 1
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 2
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 3
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 4
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 5
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 6
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 7
Hoe Hes-code te krijgen
Hoe Hes-code te krijgen

HPP Code vragen en antwoorden

Ik ben jonger dan 18, hoe kan ik de HES-code krijgen? Passagiers onder de 18 jaar kunnen hun HES-code op 2 manieren verkrijgen. Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; TR-identiteitsnummer, de laatste 4 cijfers van het TC-identiteitsserienummer en de deelperiode worden geschreven en als sms naar 2023 verzonden. Voor details Klik hier ...Als u een sms naar het verkorte nummer 2023 stuurt door een spatie tussen de twee te laten, kunt u uw HES-code krijgen door HES IDENTITY NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE VALIDITY TIME (DAG) te typen. Voor details Klik hier ...De HES-code is zo ontworpen dat alle passagiers veilig kunnen reizen. Het gebruik van dit systeem, dat geldig zal zijn in het vliegtuig, de trein, het openbaar stadsvervoer en de bus, is verplicht voor volwassen en minderjarige passagiers, terwijl het openbaar vervoer in de stad en binnenlands reizen en inchecken verplicht zijn voor volwassen en minderjarige passagiers. Voor details Klik hier ...Om de HES-code via sms te ontvangen, is het voldoende om HES te schrijven en de volgende informatie van uw echtgenoot of kinderen in te voeren met een spatie ertussen: TR ID-nummer, laatste 4 cijfers van TC ID-serienummer en deelperiode (in aantal dagen) zullen worden geschreven en sms wordt naar 2023 verzonden. kan worden gegooid. Voor details Klik hier ...De HES-code kan voor een bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd geldig zijn. Uw HES-code moet nog minimaal 7 dagen geldig zijn vanaf de laatste einddatum van de reis. Voor details Klik hier ...Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; U kunt de HES-code voor buitenlanders krijgen door het nationaliteits (IRN) paspoortnummer, de geboortedatum (in jaren) achternaam en als laatste het aantal dagen te schrijven en een sms te sturen naar 2023. Voor details Klik hier ...Om de HES-code per sms te ontvangen, typt u HES en laat u een spatie tussen, respectievelijk worden de laatste 4 cijfers van het Turkse ID-serienummer en de deelperiode (in dagen) geschreven en als sms naar 2023 verzonden. Voor details Klik hier ...HES-code kan nu worden verkregen via E-government, waar we veel officiële transacties hebben uitgevoerd zonder naar openbare instellingen te gaan. Allereerst loggen gebruikers van e-Government die hun HES-code willen krijgen in op het systeem met hun TR-ID en wachtwoord. Vervolgens kunnen burgers die "HES Code Inquiry" in het zoekvak rechtsboven schrijven, een code creëren op het scherm dat in deze sectie verschijnt en deze in elke instelling gebruiken. Voor details Klik hier ...gebruikers die inloggen op het berichtgedeelte van de telefoon die HES schreef, laat ruimte tussen hen in het ID-nummer, de Republiek Turkije schreef naar de laatste 4 cijfers van het serienummer in de ID en code sharing tijd, 2023 tekstberichten (sms) U kunt de code krijgen door te verzenden. SMS te sturen naar 2323: HEPP 30000000001 1234 90  Voor meer informatie Klik hier ...Gebruikers die codes op hun telefoon willen krijgen, moeten de applicatie eerst downloaden van de mobiele markten op hun telefoon. Burgers die de applicatie op hun telefoon installeren, kunnen de code aanmaken door het gedeelte "HES-codetransacties" in te voeren nadat ze het registratieproces hebben voltooid en op de knop "HES-code genereren" te klikken. Gebruikers kunnen hun CODE-gebruiksperioden bepalen. Voor details Klik hier ...HEPP-code Reisvergunningsdocument vervangt niet! U moet zowel HES-codes als reisvergunningsdocumenten kopen. TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...Laad meer

sohbet

Feza.Net

1 Trackback / Pingback

  1. HEPP-codetoepassing gestart in voertuigen voor openbaar vervoer in Gaziantep

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties