Transportprobleem van Yamadağı-skicentrum overwonnen

Transportprobleem van Yamadağı-skicentrum overwonnen
Transportprobleem van Yamadağı-skicentrum overwonnen

De grootstedelijke gemeente Malatya zet de 30 km lange weg- en asfaltwerkzaamheden van het Yamadağı-skicentrum voort.


Teams aangesloten bij het Malatya Metropolitan Municipality Road and Infrastructure Coordination Directorate, dat zich inzet om het Yamadağı Skicentrum toegankelijker te maken voor burgers en asfalteringswerkzaamheden uitvoeren op de 30 km lange weg in deze richting. Tijdens het examenbezoek aan de burgemeester van Malatya Metropolitan Municipality Selahattin Gürkan, die examens aflegde op de asfaltweg, AK-partij MKYK-lid en Malatya plaatsvervangend Bülent Tüfenkçi, AK-partij MKYK-lid en Malatya plaatsvervangend Öznur Çalık, AK-partij Malatya plaatsvervangend Ahmet Çsakanial Koca-voorzitter Ahmet Çakanial Koca Afdelingshoofden vergezelden de burgemeester van Yazici met Nevzat Öztürk.

Yazihan District Burgemeester Nevzat Öztürk verklaarde dat de Metropolitan Municipality hard heeft gewerkt aan transport en zei: “We zijn naar het skicentrum van Yama Mountain gekomen met een hoogte van 2550. Tot op de dag van vandaag was er hier geen vervoer. Met de grote inspanningen van onze Metropolitan Municipality op het gebied van transport, werd 30 km van de 20 km weg geplaveid. Op het stuk van 10 km worden leg- en verdichtingswerken uitgevoerd. We willen onze dank uitspreken aan onze plaatsvervangers en de burgemeester van de Metropolitan Municipality voor hun werk. Moge ons pad gunstig zijn. We willen onze burgemeester Selahattin Gürkan en de medewerkers van de afdeling Coördinatie Weginfrastructuur bedanken. Ik hoop dat het vervoer zonder ongevallen wordt verzorgd, ”zei hij.

De voorzitter van de AK-partij, İhsan Koca, verklaarde dat de tekortkomingen op de weg naar het Yamadağı-skiresort zijn gecorrigeerd: “Een van de belangrijke behoeften van het project, waarop we anticiperen met de hoop dat deze regio en onze Malatya zullen bijdragen aan het wintertoerisme, is jaren geleden begonnen. Wanneer deze weg is voltooid, is er nog een behoefte voor onze Malatya-stadgenoten om te profiteren van wintersport. Met de voltooiing van deze behoefte zal iedereen zich bewust zijn van de schoonheid van deze plek. Zoals onze burgemeester zei, gaan de wegwerkzaamheden gewoon door. 30 km van de 20 km-weg is voltooid en de werken aan het 10 km-deel worden voortgezet. Ik hoop dat dit seizoen zal eindigen met de inspanningen van onze Metropolitan Municipality. Onze tekortkomingen op het gebied van de weg zullen worden weggewerkt ”, zei hij.

Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Selahattin Gürkan, die verklaarde dat de werken zijn uitgevoerd op een manier die met geen van de asfaltwerken mogelijk zal zijn, zei: `` We zijn op de patch-berg met een hoogte van 2550 om de werken op de patch-berg te bekijken samen met onze gewaardeerde parlementsleden, de provinciale burgemeester en de burgemeester van Yazıhan. Met de werken die we hebben gedaan, hebben we een ander attractiecentrum van Malatya bruikbaarder gemaakt. Als onderdeel van de werken is het asfalt van 30 km van de 20 km weg voltooid. De leg- en verdichtingswerkzaamheden gaan verder op het 10 km lange deel van deze weg. Dit jaar hebben we 1600 km asfaltwerk gedaan, vooral op het gebied van asfaltwerken, met een werk dat geen middelen heeft. Ik wil de president van de republiek, onze regering en de plaatsvervangers bedanken voor het leveren van deze diensten. Ik hoop dat de werken gunstig zullen zijn voor onze Malatya en de mensen in de regio ”.

Afgevaardigde Ahmet Çakır van de AK-partij Malatya, die wenst dat de weg naar het skigebied gunstig zal zijn, zei: Het vervoer hier was erg moeilijk. Het is een van de belangrijkste plateaus van deze plek. Het is een plek waar festiviteiten en evenementen worden gehouden. Het grootste probleem hier was het wegprobleem. De Metropolitan Municipality heeft een gekwalificeerde weg aangelegd met de weguitbreiding, infrastructuur en asfalt. "Ik wil de burgemeester van de Metropolitan Municipality en degenen die hebben bijgedragen bedanken".

AK-partij MKYK-lid en AK-partij Malatya afgevaardigde Öznur Çalık verklaarde dat de burgemeester van de grootstedelijke gemeente Selahattin Gürkan een service van zeer hoge kwaliteit leverde en zei: “We hadden de gelegenheid om het werk te onderzoeken dat is gedaan in het skicentrum Yama Mountain, dat we zien als een zeer belangrijke service voor Malatya. Yama Mountain is een van de belangrijkste wegen die worden gebruikt in de plateaus van het skigebied. Dit zijn ongeziene services. Onze burgemeester Selahattin Gürkan heeft een zeer belangrijke weg van zeer hoge kwaliteit gemaakt. Heel erg bedankt ”, zei hij.

Zeggende dat de aangelegde wegen een andere waarde toevoegen aan Yamadağı, voormalig minister van douane en handel, AK-partij MKYK-lid en AK-partij Malatya plaatsvervangend Bülent Tüfenkçi, zei: “We zagen het werk op de weg gedaan terwijl we naar de berg Yama kwamen. Onze wegen zijn vandaag erg goed geweest. Het voegde een meerwaarde toe aan Yama Mountain. Ik wil onze Metropolitan Mayor bedanken voor de wegenwerken en mijn vrienden die hebben bijgedragen ”.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen