Het project om vast afval per spoor te vervoeren in Manisa is in zicht

Het project om vast afval per spoor te vervoeren in Manisa is in zicht
Het project om vast afval per spoor te vervoeren in Manisa is in zicht

Ertuğrul Yıldırım, plaatsvervangend secretaris-generaal van Manisa Metropolitan Municipality, besprak de laatste stappen van het project van Manisa Metropolitan Municipality om vast afval per spoor te vervoeren met een bezoek aan het regionale directoraat van de staatsspoorwegen.


Ertuğrul Yıldırım, plaatsvervangend secretaris-generaal van de stad Manisa, bracht een bezoek aan het regionale directoraat van TCDD. Bij een bezoek aan de derde regionale adjunct-directeur Ergün Yurtçu van TCDD in zijn kantoor, evalueerde Yıldırım de laatste situatie van de stad Manisa met betrekking tot het transport van huishoudelijk vast afval per trein. Manisa Metropolitan Municipality, dat een einde maakte aan het 3-jarige afvalprobleem van de stad met de Uzunburun Solid Waste Disposal and Regular Storage Facility, zal het milieu opnieuw steunen met het project om vast afval per trein te vervoeren.

Ertuğrul Yıldırım, plaatsvervangend secretaris-generaal van de stad Manisa, wisselde van gedachten met de derde regionale adjunct-directeur Ergün Yurtçu van TCDD over de laatste details van het project. Yıldırım verklaarde dat met het uit te voeren project het gericht is op het verminderen van de slijtage van voertuigen, brandstofkosten, afschrijvingen en onderhoudskosten, en dat het gericht is op het verminderen van de koolstofemissies als een milieuvriendelijke gemeente, en dat de werkzaamheden voor een betere Manisa worden voortgezet. Yıldırım bracht ook de groeten over van de burgemeester van Manisa, Cengiz Ergün, naar Yurtçu.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties