Kayacık Logistics Center is vandaag geopend

Kayacık Logistics Center is vandaag geopend
Kayacık Logistics Center is vandaag geopend

Konya Kayacık Logistics Center wordt vandaag ingehuldigd met de deelname van president Recep Tayyip Erdogan.


Kayacık Logistics Center, zal zijn aandeel in de internationale transportcorridor van Turkije vergroten en een belangrijk overslagpunt worden. Kayacık Logistics Center zal een jaarlijkse transportcapaciteit hebben van 1,7 miljoen ton en zal 1 miljoen vierkante meter logistiek gebied bieden. In het centrum is er een containervoorraad, vrachtwagenparkeerplaats, douanegebied, brandstofoverslagstation, laad- en losgebieden, 450 kilometer lange spoorverbinding, onderhoudswerkplaatsen, magazijnen, service- en sociale voorzieningen op een betonnen oppervlakte van 30 duizend vierkante meter. Voor het eerst in de logistieke centra werd een brandstofvul-, los- en opslagfaciliteit opgericht in het Kayacık Logistics Center op een oppervlakte van 50 duizend vierkante meter.

Alle centra zullen worden gebouwd wanneer de logistieke basis van diensten aan Turkije de Turkse logistieke sector een extra jaarlijkse capaciteit zal hebben van 12,8 miljoen vierkante meter logistieke ruimte en ongeveer 35,6 miljoen ton.

Turkije Railway Logistieke Centra Kaartbabbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen