Het is nu heel eenvoudig om een ​​HES-code voor Denizli Card te definiëren

Het is nu heel eenvoudig om een ​​HES-code voor Denizli Card te definiëren
Het is nu heel eenvoudig om een ​​HES-code voor Denizli Card te definiëren

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. heeft veel gemak gebracht om de "Denizli Cards" die in stadsbussen worden gebruikt met de HES-code te integreren in het kader van de Kovid-19-maatregelen. Houders van een Denizli-kaart kunnen hun kaarten met hun HES-codes integreren op hes.denizli.bel.tr.


De Denizli Metropolitan Municipality, die begon te werken na de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken over "HEPP-codegebruik in stedelijk openbaar vervoer", zorgde voor groot gemak om "Denizli Cards" te integreren met HEPP-code. Terwijl Denizli-kaarten, die nog niet zijn gepersonaliseerd, namens burgers worden geregistreerd bij kaartvulcentra, heeft de informatietechnologieafdeling van Denizli Metropolitan Municipality een online geïntegreerd systeem geïntroduceerd om het sneller en gemakkelijker te maken. Burgers kunnen de HES-code die is verkregen uit de Hayat Eve Sığar-applicatie van het ministerie van Volksgezondheid integreren met de Denizli-kaart door in te loggen op het adres hes.denizli.bel.tr met hun mobiele telefoons, tablets of computers. Hiervoor zijn het Denizli-kaartnummer, HEPP-code, TR-identiteitsnummer en voornaam-achternaam voldoende.

QR-codes op bussen, haltes

Om Denizli Cards aangeboden door Denizli Metropolitan Municipality gemakkelijker en sneller te integreren in het stedelijk openbaar vervoer met de HES-code, zijn bussen, haltes, kaartvulcentra en kiosken geplaatst op het adres van hes.denizli.bel.tr. Burgers zullen toegang hebben tot het hes.denizli.bel.tr-adres door de datamatrix te scannen met hun smartphones of tablets, en Denizli Cards zullen gepersonaliseerd worden nadat ze de vereiste informatie hebben gedefinieerd.

Kaarten worden direct gepersonaliseerd

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. General Manager Mustafa Gökoğlan zei dat ze succesvolle stappen hebben genomen om het pandemieproces zo nauwkeurig mogelijk te beheren. Gökoğlan zei dat ze een gemakkelijke integratie van Denizli-kaarten in HEPP-code mogelijk maken, “Het is nu heel gemakkelijk voor onze burgers om Denizli-kaarten, die ze gebruiken in stadsvervoer, te integreren met de HES-code. "Onze burgers zullen hun HES-codes kunnen integreren met Denizli-kaarten vanaf hun slimme apparaten met een QR-code of door het adres hes.denizli.bel.tr in te voeren."

De deadline voor gratis kaarten op visa is 30 november

Herinnerend dat houders van een Denizli-kaart die 65 jaar of ouder zijn, gehandicapt zijn en die vanwege hun wettelijke rechten gratis vervoer krijgen, hun kaartvisum moeten hebben tot 30 november 2020, merkte Gökoğlan op dat de integratie van Denizli-kaarten met de HES-code wordt uitgevoerd in de kaartvulcentra.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen