Het eerste laadstation voor elektrische voertuigen van Adalar wordt opgeladen

Het eerste laadstation voor elektrische voertuigen van Adalar wordt opgeladen
Het eerste laadstation voor elektrische voertuigen van Adalar wordt opgeladen

Enerjisa Enerji van de Turkse leiders die sinds 2018 het meerderheidsbelang hebben. EXCHANGER-netwerk van elektrische laadstations, de eerste laadstations voor elektrische voertuigen die op de eilanden zijn opgezet in samenwerking met AYEDAŞ.


Adalar's nieuwe 22kVA single-output Eşarj-station zal veel gemak bieden aan elektrische voertuigen die wijdverspreid raken in de regio.

Eşarj, waarin Enerjisa Enerji in 2018 zijn meerderheidsaandelen kocht, brak weer een primeur. Turkije's meest uitgebreide en grootste operator EXCHANGER-nummer, zette eerst de laadstations op de eilanden op in een 22 kV-stroomsamenwerking met AYEDAŞ.

Turkije bij het International Green Energy Certificate to (IREC), dat EXCHANGER het eerste elektrische laadstation van de exploitant heeft, de interesse in elektrische voertuigen door toegang te bieden tot de eilanden van groene transportoplossingen met een nieuw station neemt met de dag toe op het eiland om het leven van zijn mensen en bezoekers te vergemakkelijken.

We willen bijdragen aan het duurzame leven van de eilanden

Enerjisa Enerji CEO en voorzitter van de raad van bestuur van Eşarj Murat Pınar zei: “Als Enerjisa Enerji hebben we een strategie aangenomen die gebaseerd is op duurzaamheid door de wereldwijde energietrends van nabij te volgen. Eşarj is ook een belangrijk onderdeel van deze strategie. We bleven trouw aan ons doel om tegen het einde van 2020 meer dan 400 Eşarj-punten te behalen en hebben baanbrekend werk verricht door een Eşarj-station op de eilanden op te richten met de steun van AYEDAŞ. Elektrische voertuigen werden op grote schaal gebruikt in zowel individuele als openbaar vervoergebieden op de eilanden. We geloven dat we met dit station zullen bijdragen aan het duurzame leven van de eilanden. " zei.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties