Drinkwaterprobleem van Yedikuyular Skicentrum opgelost

Drinkwaterprobleem van Yedikuyular Skicentrum opgelost
Drinkwaterprobleem van Yedikuyular Skicentrum opgelost

Metropolitan voltooide het werk dat was begonnen om het drinkwaterprobleem van de Yedikuyular-regio op te lossen. Burgemeester Güngör zei: “We hebben een drinkwaterbron van hoge kwaliteit bereikt die jarenlang zal voldoen aan de behoeften van ons Yedikuyular skicentrum en de regio. Veel succes ”, zei hij.


Hayrettin Güngör, burgemeester van de Kahramanmaraş Metropolitan Municipality, kondigde aan dat de boorwerkzaamheden om het Yedikuyular Skicentrum van drinkwater te voorzien, zijn voltooid. Bij het onderzoek, dat ook KASKİ General Manager Ahmet Kavak omvatte, verklaarde burgemeester Güngör dat met het boren een bron van zeer hoge kwaliteit werd bereikt die jarenlang in de drinkwaterbehoefte van de regio zal voorzien.

Kwaliteit drinkwater bereikt

Hayrettin Güngör zei: “Als resultaat van de onderzoeken die door KASKİ zijn uitgevoerd in onze Yedikuyular-regio, hebben we het water bereikt om het drinkwater van deze regio te ontmoeten. We zijn begonnen met het nemen van 609 liter water per seconde op 10 meter. Een van de belangrijkste behoeften van de regio was drinkwater. Godzijdank heeft ons boorwerk positieve resultaten opgeleverd. Ik hoop dat er met dit werk nog vele jaren geen drinkwaterprobleem zal zijn in de regio, ”zei hij.

De standaard van de regio stijgt

Burgemeester Hayrettin Güngör, burgemeester van de Metropolitan Municipality, zei dat ze ernaar streven de aantrekkingskracht van de regio te vergroten met de investeringen die worden gerealiseerd in het Yedikuyular Skicentrum: “Ons Yedikuyular Skicentrum maakt zich snel klaar voor het seizoen. We hebben een uitbreiding en asfaltverharding aangebracht op de weg die toegang geeft tot de regio. De bouw van Bedesten en 25 Bungalowwoningen gaat door. Het niveau van de regio wordt hoger door de extra werkzaamheden die we hebben verricht in de infrastructuur. "Veel geluk voor onze stad en onze landgenoten".


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties