Salihli Station Project werd besproken

Salihli Station Project werd besproken
Salihli Station Project werd besproken

Burgemeester Zeki Kayda van Salihli bracht een bezoek aan de minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu op zijn kantoor. Burgemeester Kayda gaf minister Karaismailoğlu informatie over het werk van de gemeente Salihli in het district en vroeg om steun voor Salihli's nieuwe termijnprojecten.


De burgemeester van Salihli, Zeki Kayda, bracht samen met İsmail Bilen, afgevaardigde van de AK-partij Manisa, een beleefdheidsbezoek aan de minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu. Burgemeester Kayda, die de begroetingen van de mensen van Salihli overbracht aan minister Karaismailoğlu, gaf informatie over de werkzaamheden die door de gemeente Salihli in het district zijn uitgevoerd. Burgemeester Kayda verklaarde dat Salihli op de belangrijke verbindingswegen ligt en vroeg om ondersteuning door de projectdossiers die ze hadden opgesteld voor het onderdoorgangsproject Kırveli-Avar, het vervoer van de spoorlijn van het districtscentrum naar de buitenkant van de stad en de inrichting van het stationsgebied aan minister Karaismailoğlu voor te leggen om de verkeersdichtheid te verminderen. President Kayda wisselde ook van gedachten met minister Karaismailoğlu over de alternatieve manieren om de snelweg Izmir-Ankara van het nieuwe staatsziekenhuis met 400 bedden te verbinden, dat naar het district zal worden gebracht door het ministerie van Volksgezondheid en de Vakschool en de Faculteit Economie en Administratieve Wetenschappen op de Salihli Beş Eylül-campus van de Manisa Celal Bayar-universiteit.

Ter herinnering aan het bezoek presenteerde burgemeester Kayda een keramisch schilderij van Sart, de hoofdstad van de Lydische beschaving, bereid in de gemeentelijke werkplaats en geschenken bestaande uit lokale producten van Salihli.

De minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu bedankte de burgemeester van Salihli Zeki Kayda en de plaatsvervanger İsmail Bilen van de AK-partij Manisa voor hun bezoek en verklaarde dat ze Salihli's nieuwe termijnprojecten zullen steunen en overhandigde zijn groeten aan de inwoners van Salihli.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties