Hersek Lagoon Wetland Development Project gepleegd

Hersek Lagoon Wetland Development Project gepleegd
Hersek Lagoon Wetland Development Project gepleegd

Minister van Land- en Bosbouw Dr. Bekir Pakdemirli woonde de opening bij van het Hersek Lagoon Wetland Development Project.


Pakdemirli verklaarde dat het hun belangrijkste taak als ministerie is om de natuurlijke schoonheden te beschermen en deze over te dragen aan toekomstige generaties in een evenwichtig gebruik, en in deze context hebben ze het Hersek Lagoon Wetland Development Project geïmplementeerd.

Pakdemirli verklaarde dat de verordening inzake de bescherming van wetlands in 2002 in werking is getreden en daarmee voor het eerst wetgeving heeft behaald, binnen dit kader, tussen de jaren 2014-2020; Hij verklaarde dat wetlands van 59 nationaal belang en 13 lokaal belang zijn verklaard.

Pakdemirli verklaarde dat ze werken aan wetlandbeheerplannen en wetlandbeschermingszones om wetlands te beschermen.

Pakdemirli onderstreepte dat het wetlandbeheerplan, dat er een was in 2002, sindsdien 61 wetlandbeheerplannen in werking hebben gesteld en dat ze 73 beschermingszones hebben bepaald, benadrukte Pakdemirli dat ze tussen 2012-2014 projecten voor biodiversiteitsdetectie in wetlands in 50 gebieden hadden voorbereid.

"WIJ HEBBEN VERSCHILLENDE INVESTERINGEN IN 49 NATTE GEBIEDEN"

Pakdemirli legde uit dat ze begonnen waren met herstel- en herstelprojecten in wetlands met een beschadigde ecologische structuur en zei dat het Avlan-meer, dat in 2003 opnieuw werd bewaterd, het eerste rehabilitatieproject was.

Pakdemirli verklaarde dat ze tot nu toe verschillende investeringen hebben gedaan in 49 wetlands en dat er enkele van die torens en bezoekerscentra zijn.

Pakdemirli verklaarde dat ze begin 2019 het nationale informatiesysteem SAYBİS voor inventarisbeheer van wetlands gelanceerd hebben:

“SAYBİS, onze ogen en oren in wetlands… Dankzij SAYBİS zijn we in staat om te leren over de grenzen van het wetland, de mogelijkheid om het wetland te bekijken en in twijfel te trekken.

De afgelopen 18 jaar hebben we al onze wetlands beschermd en beschermd met zowel fysieke als digitale middelen. Nu brengen we de overvloed aan water en de schoonheid van de natuur samen met onze mensen, en gaan we verder met nieuwe plannen.

Uiteraard leveren we samen met al mijn collega's een grote inspanning om onze plannen toegankelijk te maken voor alle segmenten van de samenleving. Vooral de laatste jaren hechten we belang aan het feit dat gehandicapten en ouderen toegang hebben tot deze natuurlijke schoonheden en deze gebieden comfortabel kunnen bezoeken.

"VAN 481 VERSCHILLENDE VOGELSOORTEN GEREGISTREERD IN ONS LAND, 224 EENHEDEN IN HERBS LAGO"

Pakdemirli onderstreepte dat ze de Hersek-lagune in die zin tot een voorbeeldig wetland hebben getransformeerd, en zei: “Omdat de Hersek-lagune een van de meest waardevolle natuurlijke schoonheden van ons land is. Het is een van de rijkste gebieden van ons land qua vogeldiversiteit. Ik wil dat zelfs uitdrukken; 481 van de 224 verschillende vogelsoorten die in ons land zijn geregistreerd, bevinden zich in de lagune van Herzegovina! Dat is bijna de helft van de vogelsoorten in Turkije, de paradijsvogel waar we ons momenteel in bevinden! " hij sprak.

In 2016 gaven de lagunes en Herzegovina te kennen dat ze geregistreerd staan ​​als wetlands van lokale betekenis, Pakdemirli, "Dus we hebben in Turkije het eerste toegankelijke Bird Sanctuary Project tot leven gebracht. Er is nog een punt dat ik hier naar voren wil brengen: als historische uitdrukking van het respect van onze president en ons ministerie voor de natuur, hebben we de route van de Osmangazi-brug veranderd in een enorm vogelparadijs zoals de Hersek-lagune. Onze liefde voor de natuur kan niet in twijfel worden getrokken. Onze liefde voor groen en respect voor dieren kan op geen enkele schaal worden gemeten. " zei.

Pakdemirli verklaarde dat ze dit project naar voren brachten als een uiting van respect voor de natuur en bewondering voor vogels, en zei: “Met dit project bieden we een grotere leefruimte voor de opvang en voeding van vele soorten, vooral onze watervogels. Daarnaast willen we met het project de rijkdom en diversiteit van vogels in de Hersek-lagune introduceren. We stellen bezoekers in staat te observeren zonder de habitat van wetlands te schaden. " Hij gebruikte zijn uitdrukkingen.

"DE KOSTEN VAN HET PROJECT HEBBEN 10,7 MILJOEN LIRA GEVONDEN"

Pakdemirli legde uit dat het project begon in 2018 en dat de kosten 10 miljoen 700 duizend lira bereikten en zei:

"In projectomvang; Vanaf 7 verdiepingen en een lift, die we naar het eerste land van de vogeluitkijktoren van Turkije brachten dat toegankelijk is van 21 meter hoog. Van vogelspottorens tot visuele kassen, van R & D-gebouw tot botanisch restaurant, we hebben faciliteiten gebouwd die een vogelparadijs waardig zijn in de Hersek-lagune.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties