Grote vraag naar transparant masker geproduceerd in Izmir

Grote vraag naar transparant masker geproduceerd in Izmir
Grote vraag naar transparant masker geproduceerd in Izmir

Er is vraag naar de transparante maskers die Izmir Metropolitan Municipality is begonnen te produceren voor slechthorenden die moeite hebben met communiceren. Büyükşehir, dat tot nu toe 10 transparante maskers heeft geproduceerd en gedistribueerd, streeft ernaar om 11 extra maskers te produceren.


Na het verplichte gebruik van maskers in de strijd tegen het coronavirus, is de Izmir Metropolitan Municipality begonnen met het produceren van transparante maskers om de communicatie van gehandicapte personen te vergemakkelijken. Er zijn 10 transparante maskers geproduceerd en gedistribueerd in de Vocational Factory van de Metropolitan Municipality voor personen met een handicap die vanwege het masker moeite hebben de lippen van de andere persoon te lezen.

Er is vraag vanuit heel Turkije

İzmir Metropolitan Municipality Disability Services Branch Manager Mahmut Akkın zei dat de transparante maskers zijn ontworpen voor slechthorenden en het personeel dat hen diensten verleent in de eerste fase. met name gehandicaptenverenigingen uit heel Turkije, particuliere opleidingsscholen, veel organisaties, waaronder instellingen voor gehandicapte werknemers en voorschoolse onderwijsinstellingen, waarbij beide worden opgemerkt dat dit de communicatie vergemakkelijkt en dat er vraag is naar transparante maskers die het bewustzijn vergroten: "Wanneer scholen volledig worden geopend, eisen deze zal toenemen. "De geproduceerde maskers gaan het hele land door", zei hij.

Mahmut Akkın verklaarde dat ze zich voorbereiden om 11 extra maskers te produceren, maar dit zal niet voldoende zijn om aan de vraag te voldoen. Terwijl hij andere gemeenten belde, zei Akkın: "Als elke gemeente transparante maskers produceert, zullen we gezondere resultaten behalen."

Izmir Metropolitan Municipality Konak Disabled Service Unit voor degenen die transparante maskers willen leveren, Karşıyaka Er werd verklaard dat hij contact kon opnemen met de Vereniging van Doven, Bornova Sessizler Sportclub en de Vereniging van Slechthorende Jeugd en Sportclub met Zak.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties