Goedkeuring van het ministerie voor het Izmirdeniz-project

Goedkeuring van het ministerie ontvangen voor het Izmirdeniz-project
Goedkeuring van het ministerie ontvangen voor het Izmirdeniz-project

Na de reorganisatie van de plannen van de 4e regio Üçkuyular-Konak-sectie, die werd geannuleerd door de rechtbank in het İzmirdeniz-project, het werk van de İzmir Metropolitan Municipality om de Golf en de stad samen te brengen, werd het goedgekeurd door het Ministerie van Milieu en Verstedelijking.


In het goedgekeurde plan werd vermeld dat de voorschriften met betrekking tot de İnciraltı Marina Junction en de tramlijn werden overgedragen aan het bestemmingsplan, technische infrastructuurgebieden werden bepaald om de afvalwaterinfrastructuur van de stad te dienen en dat de zaken die in de rechterlijke beslissingen waren gespecificeerd, werden vervuld.

In het huidige bestemmingsplan is İnciraltı Marina Junction opgenomen als onderdoorgang. Maar; In het kader van de projectwijziging door de İzmir Metropolitan Municipality Transportation Department, werd de Marina Junction gereorganiseerd als een brugkruisingsarrangement. De nieuwe regelingen in het İnciraltı Marina Junction-project en de wijzigingen die in de Konak-tramlijn in deze richting werden aangebracht, werden overgebracht naar het bestemmingsplan.

In het plan veranderen; De nieuwe regelingen in het İnciraltı Marina Junction-project en de wijzigingen die in de Konak-tramlijn in deze richting werden aangebracht, werden overgebracht naar het bestemmingsplan. Ook; Er werd gesteld dat de technische infrastructuurgebieden en transformatorgebieden werden bepaald in het parkgebied gelegen ten oosten van het Air Force Command Air Training Command, en de tramhaltes die niet waren opgenomen in het oorspronkelijke plan voor verandering waren bepaald, en het gebrek aan weergave van tramhaltes en tunnel (onderdoorgang) beslissingen werden voltooid in overeenstemming met de beslissingen van de rechtbank. (Aycan KARADAĞ / Birgün)


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties