Skigebieden Açılmayın-pandemie in Europa, de Point-of-Route van Turkije

Skigebieden Açılmayın-pandemie in Europa, de Point-of-Route van Turkije
Skigebieden Açılmayın-pandemie in Europa, de Point-of-Route van Turkije

Hoewel de pandemie veel negatieve effecten heeft, kan het ook onverwachte positieve effecten hebben. De explosie van reserveringen voor skitoerisme in Erciyes dit jaar is er een van. Dit jaar staat open voor veel skigebieden in Europa, quarantainevereisten, Russisch en dit jaar, de Oekraïense regering, niet alleen om redenen zoals het toestaan ​​van reisattracties in Turkije, wintertoeristische centra in Turkije, vooral buiten de voorhoede van Erciyes met de nabijheid van Cappadocië .


Erciyes onderscheidt zich van andere skigebieden, aangezien er geen ander skigebied ter wereld is dat de mogelijkheid biedt om de ene dag met ballonnen te vliegen, cultuurtoerisme of de volgende dag te skiën. Een andere reden waarom Erciyes opvalt, is dat het heel gemakkelijk toegankelijk is. Aangezien er elke dag 14 vluchten vanuit Istanbul zijn, is het veel gemakkelijker om Kayseri te bereiken met het vliegtuig vanuit de hele wereld. Het vervoer is buitengewoon handig, aangezien de luchthaven slechts een half uur verwijderd is van het skicentrum en de breedste skiresortweg ter wereld heeft.

Vanwege deze voordelen hebben de grootste touroperators van Oekraïne en Rusland dit jaar hun ogen gericht op Kayseri. De interesse in Kayseri, waar vier verschillende operators rechtstreeks charteren, is meer dan ooit.

De vraag zal tijdens het skiseizoen niet krimpen, maar wel toenemen

Menderes Karak Küçük, algemeen directeur van het Radisson Blu Hotel Kayseri, het locomotiefhotel van het skitoerisme en de stad, benadrukte dat skiën geen sporttak is die het risico op verspreiding van de pandemie verhoogt vanwege de aard van skiën en zei: `` Skiën is een sport waarbij het risico op besmetting minimaal is. Allereerst is bij het skiën een afstand nodig die vele malen groter is dan de sociale afstand om de kans op ongevallen onder atleten te verkleinen. Om deze reden denken we niet dat de vraag tijdens het skiseizoen zal krimpen. Dit jaar verwachten we dat ons hotel tijdens het skiseizoen een hoge bezettingsgraad zal hebben. Net als in voorgaande jaren, de eerste plaats dit jaar in Oekraïne, willen we onze gasten uit Rusland en Turkije verwelkomen, "zei hij.

Mensen houden van reizen, virtuele opties maken geen schijn van kans

General Manager Menderes Karak Küçük evalueerde het pandemieproces en de reisgewoonten:

“Als gevolg van de pandemie zijn er enkele tijdelijke veranderingen in het reisgedrag van mensen geweest. We hebben echter gezien dat de wereld na een pandemie niet veel anders zal zijn dan voorheen. Mensen houden van reizen en, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hebben virtuele opties geen kans. Dit jaar is het toerisme in een tijdelijke vertraging terechtgekomen. Door de onzekerheden die de pandemie met zich meebracht, begonnen de reisgewoonten natuurlijk enkele tijdelijke symptomen te vertonen. De belangrijkste indicatie hiervan is dat ze nu zo last minute mogelijk reserveren en ook niet afhankelijk zijn van goedkopere niet restitueerbare opties. Ook is het niet mogelijk om vorig jaar te vergelijken met dit jaar. Vorig jaar startte de skiverkoop in april. "Dit jaar is laat begonnen en we zien dat het zal toenemen naarmate de data naderen".

Onze gasten blijven veilig

General Manager Menderes Karak Küçük legde uit dat ze hun gasten het hele jaar door als hotel hebben gehost:

“De hygiënenormen van ons hotel waren al erg hoog en we besteden veel aandacht aan de hygiënenormen tijdens de pandemische periode. Ons hotel voldoet volledig aan alle maatregelen die zijn opgelegd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en onze wetten. We hebben allerlei certificaten. "Onze gasten blijven het hele jaar veilig in ons hotel."

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties