Erevoorzitter van TÜSİAD Muharrem Kayhan kwam samen met de studenten

Erevoorzitter van TÜSİAD Muharrem Kayhan kwam samen met de studenten
Erevoorzitter van TÜSİAD Muharrem Kayhan kwam samen met de studenten

Dokuz Eylül University (DEÜ) Faculteit Bedrijfskunde ontving zakenman en TÜSİAD-erevoorzitter Muharrem Kayhan tijdens de openingslezing van het academiejaar 2020-2021. Volgens Kayhan willen klanten de afgelopen jaren een audit uitvoeren bij de leveranciers waarmee ze zaken doen. "Geaccrediteerd zijn in termen van zowel financieel als procesmatig is nu een onvermijdelijke realiteit."


Ondernemer en TÜSİAD-erevoorzitter Muharrem Kayhan woonden de openingslezing bij van DEÜ Business Faculty, Academisch Jaar 2020-2021. De opening van het evenement, dat dit jaar voor het eerst online werd gehouden vanwege de pandemie, werd geopend door decaan prof. Dr. Çağnur Balsarı heeft het gehaald. Gemodereerd door Faculty of Business Faculty Member en Aegean Young Business People Association (EGİAD) Secretaris-generaal prof. Dr. In de openingsles van Fatih Dalkılıç deelde Kayhan de veranderingen en breekpunten die de zakenwereld en SÖKTAŞ de afgelopen 20 jaar hebben beïnvloed door ze te combineren met zijn ervaringen. Kayhan zei dat de kwaliteitscontrole vooral de laatste jaren op een ander niveau is gekomen en dat klanten de leveranciers waarmee ze zaken doen willen controleren. In het dagelijks leven benadrukte Kayhan dat beslissingen zoals 'Koop of huur', 'Verkopen of huren' en investeringsevaluatie, haalbaarheid en het kunnen lezen van financiële rapporten in elke fase voor managers verschijnen, en dat vooral winst en cashflow heel verschillende concepten zijn en dit wordt vooral benadrukt als hij een student is. Hij benadrukte dat het geleerd moest worden.

Face-to-face activiteitsbelofte

Overdracht van SÖKTAŞ's Turquality-acquisitieprocessen en vermelding van het belang van branding, Kayhan, decaan van de Faculteit der Bedrijfskunde, Prof. Dr. Çağnur Balsarı sprak over het AACSB-accreditatieproces waar de faculteit zich in bevindt. Balsarı verklaarde dat deze certificering, die eigendom is van 5 procent van alle business schools ter wereld, van grote waarde zal zijn voor de faculteit en studenten, en deelde mee dat ze intensief werken. Kayhan onderstreepte het belang van sociale vaardigheden net zo goed als academisch succes en adviseerde studenten over het belang van het proberen om de samenleving te helpen, vooral door deel te nemen aan niet-gouvernementele organisaties. Herinnerend dat SÖKTAŞ werkgelegenheid biedt aan veel afgestudeerden van de bedrijfsfaculteit, de activiteiten van studentenclubs ondersteunt en een voorbeeld is in lessen met zijn ethische praktijken, stelt prof. Dr. Fatih Dalkılıç bedankte Muharrem Kayhan voor wie hij een face-to-face evenement beloofde na de pandemie. De lezing van bijna 400 studenten en docenten trok veel aandacht.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen