Het stemmen begint voor nieuwe ontwerpen van pleinen in Istanbul

Het stemmen begint voor nieuwe ontwerpen van pleinen in Istanbul
Het stemmen begint voor nieuwe ontwerpen van pleinen in Istanbul

Vanaf vandaag zullen inwoners van Istanbul inspraak hebben in het proces van het realiseren van bekroonde projecten van Taksim, Bakırköy Square en Salacak kustlijnontwerpen, die werden geopend met het gezamenlijke werk van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) en Istanbul Planning Agency (IPA). In de periode dat alleen inwoners van Istanbul inspraak hebben, kan er tussen 19 oktober en 12 november 2020 gestemd worden met TR-nummers op istanbulsenin.org.


İBB, die het ontwerp en de inrichting van openbare ruimtes opende die ademende, democratische en sociale relaties zouden moeten zijn, levendige, vredige en veilige plaatsen, met het thema "Istanbul krijgt zijn openbare ruimtes" voor de wedstrijd. Het presenteert aan de inwoners van Istanbul. In het proces dat vandaag is gestart, kunnen de inwoners van Istanbul met hun TR-nummers hun stem uitbrengen op istanbulsenin.org.

PROJECTEN TENTOONSTELLING IN VIERKANT

Gelijkwaardige projecten die in de competities worden opgenomen, bevinden zich ofwel in de "Decision Is Yours" -centra die zijn gevestigd op de Taksim-, Bakırköy- en Üsküdar-pleinen of istanbulsenin.org zijn te bekijken op de website. Tegelijkertijd kan de burger informatie krijgen over het stemproces door de White Table-medewerkers te raadplegen die op de pleinen zullen staan.

OVER DE WEDSTRIJDEN

De ontwerpwedstrijden van Taksim, Bakırköy en Salacak Squares, samen met İPA georganiseerd door prioriteit te geven aan het principe van "Istanbul is Yours" en een participatieve benadering in elke fase van IMM, vonden plaats in een rijk proces met bijeenkomsten, enquêtes, interviews en interviews met verschillende instellingen. In totaal werden 233 projecten ingediend voor de drie competities en voor elke competitie werden door de jury drie gelijkwaardige prijzen bepaald.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties