902 miljard lire investeringen gedaan in transport- en communicatie-infrastructuur

902 miljard lire investeringen gedaan in transport- en communicatie-infrastructuur
902 miljard lire investeringen gedaan in transport- en communicatie-infrastructuur

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, legde belangrijke verklaringen af ​​tijdens zijn bezoek aan het provinciale voorzitterschap van de AK-partij, terwijl hij zijn contacten in Elazig voortzette. Karaismailoğlu verklaarde dat hoewel het bedrag aan snelweginvesteringen in Elazığ tussen 1993-2003 217 miljoen bedroeg, deze in de afgelopen 18 jaar 32 keer toenam tot 4 miljard 114 miljoen Turkse lira, en zei: “Op de 100ste verjaardag van de oprichting van onze Republiek Ons belangrijkste doel is om een ​​toonaangevend land te worden in zijn regio, op zijn wegen en zelfs in ruimtestudies. Daarnaast streven we ernaar een van de sterkste economieën ter wereld te zijn. " zei.


Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, bezocht het gouverneurschap in het kader van de Elazig-contacten. Na het ondertekenen van het ereboek had minister Karaismailoğlu een ontmoeting met gouverneur Erkaya Yırık en ging naar de gemeente Elazığ waar hij burgemeester Şahin Şerefoğulları ontmoette.

De provinciale voorzitter van de AK-partij in Karaismailoğlu, die belangrijke verklaringen aflegde in zijn toespraak tot de partij van Turkije, over het lopende transport en de infrastructuur elke week om het werk op de locatie te onderzoeken dat de stad op zijn minst 2 of 3 binnenging, om op de snelste en gekwalificeerde manier van lopende projecten te worden voltooid, is een rigoureuze Hij verklaarde dat ze aan het werk zijn. Karaismailoğlu sprak als volgt:

"100ste verjaardag van de Republiek Turkije probeert het land tot een regionale leider te maken"

“Op de 100ste verjaardag van de oprichting van onze Republiek, is ons belangrijkste doel om van ons land een leider te maken in de regio op het gebied van land-, lucht-, spoor- en zeeroutes, en zelfs in ruimtestudies. Bovendien streven we ernaar om een ​​van de sterkste economieën ter wereld te zijn.

Een van de belangrijkste fundamentele waarden die economische macht in een geografie duurzaam maken, is een modern transport- en infrastructuursysteem. Economische vitaliteit groeit en ontwikkelt zich met nieuwe banen, handel, industrie, landbouw, onderwijs, cultuur, transport en communicatie. Onze transportnetwerken verbinden elk punt van het land met de wereld op het gebied van vracht-, passagiers- en datatransport en versterken in feite onze economische en sociale banden. Daarom hebben we veel werk en een grote verantwoordelijkheid. "

Karaismailoğlu vestigde de aandacht op het belang van het centraal stellen van jonge mensen bij elke job om hun doelen in de toekomst te kunnen verwezenlijken, en wees erop dat ze aandacht moeten besteden aan hun verwachtingen, opwinding, dromen en wensen door alle kinderen van dit land als hun eigen kinderen te zien.

“We moeten ernaar streven een land te worden dat de digitaliserende wereld heeft veroverd en zijn eigen technologie produceert door ons gezicht naar de toekomst te richten. Elk van onze kinderen moet een leven beginnen met een toegevoegde waarde door dezelfde kansen te hebben als hun leeftijdsgenoten in de ontwikkelde landen van de wereld, ”zei Karaismailoğlu, eraan toevoegend dat ze hoop en zelfvertrouwen willen wekken in het werk dat ze in het dorp of in de stad doen.

"We hebben veel stappen met toegevoegde waarde genomen om morgen te bouwen"

Karaismailoğlu, waarmee we onderstrepen dat ze veel stappen met toegevoegde waarde hebben genomen om morgen te bouwen, hebben we het "Actieplan voor intelligente transportsystemen" voorgesteld. We hebben onze 5A- en 5B-satellieten in korte tijd klaar gemaakt voor lancering. We hebben de digitalisering versneld in alle vracht- en personenvervoerprocessen, van beheer tot service. We hebben R & D-laboratoria opgericht met universiteiten. We hebben regelgeving gepubliceerd die milieuvriendelijke en efficiënte voertuigen in stedelijke mobiliteit ondersteunt. We hebben hervormingsprojecten geïmplementeerd in ijzer-, zee-, land- en luchtwegen. ''

Karaismailoğlu, die verklaarde dat ze persoonlijk deelnamen aan de R & D en productie van transportvoertuigen die op hernieuwbare energie rijden, zei dat ze de nationale elektrische trein naar de rails brachten, de progressieve traditie die enorme projecten voortbracht, zoals de Euraziatunnel, de Northern Marmara Motorway, 1915 Çanakkale Bridge, Osmangazi Bridge om aan de nieuwe behoeften van de dag te voldoen. Hij benadrukte dat ze het veelzijdig maakten.

Een investering van 18 miljard lira in transport- en communicatie-infrastructuur in 902 jaar

Minister Karaismailoğlu zei: “Tijdens de regeringen van de AK-partij hebben we de afgelopen 18 jaar ongeveer 902 miljard TL geïnvesteerd in transport- en communicatie-infrastructuur. We hebben onze verdeelde weglengte vergroot van 6 duizend 100 kilometer naar meer dan 27 duizend 500 kilometer. We verhoogden het aantal luchthavens van 26 naar 56 en maakten van de luchtweg de 'weg van de mensen'. We voltooiden de Iron Silk Road van Peking naar Londen door de aanleg van de Baku-Tbilisi-Kars-spoorlijn en Marmaray. ''

1915-brug, Filyos-haven, Ankara-Sivas en Ankara-Istanbul hogesnelheidstreinlijnen zoals vele andere intensief opgemerkt dat de voortzetting van Karaismailoğlu van het project ook de informatie gaf die de snelle transport- en communicatie-infrastructuur in Elazig en in Turkije aandrijft.

Karaismailoğlu vervolgde met de volgende woorden: “Terwijl het bedrag aan snelweginvesteringen in Elazig tussen 1993 en 2003 slechts 217 miljoen lira bedroeg, hebben we dit cijfer 18 keer verhoogd tot 32 miljard 4 miljoen lira in de afgelopen 114 jaar. We hebben de lengte van de verdeelde weg vergroot van 33 kilometer tot ongeveer 11 keer, tot 356 kilometer. We hebben meer dan 5 miljard 950 miljoen lira uitgegeven aan transport- en communicatie-investeringen in Elazig. De projectwaarde van onze 9 snelwegenprojecten die binnen de provinciegrenzen doorgaan is 2 miljard 512 miljoen TL. Of het nu over Turkije is, of voor Elazig, ze horen altijd onze projecten 'dromen', zeiden ze. Maar we realiseerden ons wat dromen moesten zijn, we realiseren ons. "

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties