8 miljard 639 miljoen lira-investeringen gemaakt in Artvin

8 miljard 639 miljoen lira-investeringen gemaakt in Artvin
8 miljard 639 miljoen lira-investeringen gemaakt in Artvin

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, heeft vandaag belangrijke uitspraken gedaan in Artvin. Transport, communicatie, infrastructuur, defensie, technologie in Turkije van prestatie getoond `` Leading Country '' point to move verklaarde dat de minister Karaismailoğlu, 18 jaar geleden de grote stappen gezet in het transport en de communicatie om de grond voor deze omvang voor te bereiden, zei dat het was om een ​​stichting te creëren.


Benadrukkend dat ze tot nu toe 8 miljard 639 miljoen lira hebben geïnvesteerd in de transport- en communicatie-infrastructuur van Artvin, zei Karaismailoğlu dat de lengte van de verdeelde weg, die 2003 kilometer bedroeg, tot 22 was verlengd tot 46 kilometer. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat de werkzaamheden van Rize-Artvin Airport op volle snelheid doorgaan, '' Rize-Artvin Airport, een regionale luchthaven, zal bijdragen aan de ontwikkeling van zowel stadscentra als districten met toeristische waarde in deze provincies. Wat nog belangrijker is, het zal bijdragen aan de versterking van de handelsbetrekkingen met de buurlanden in het oostelijke deel van de Zwarte Zee. '' Hij gebruikte zijn uitspraken.

"We zullen in de nabije toekomst een van de grootste economieën ter wereld worden."

Adil Karaismailoğlu, de minister van Transport en Infrastructuur, ging vandaag naar Artvin om een ​​reeks contacten te onderhouden. Allereerst werd minister Karaismailoğlu, die Artvin Governorship bezocht, verwelkomd door Artvin-gouverneur Yılmaz Doruk. Minister Karaismailoğlu, die werd ingelicht over lopende projecten in de stad, had een ontmoeting met handelaars en burgers na zijn bezoek aan het gouverneurschap. Na een gesprek met handelaars en burgers, bezocht minister Karaismailoğlu de centrale afdeling van de PTT nadat hij aandachtig had geluisterd naar de eisen van de burgers.

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, die later de provinciale voorzitter van de AK-partij Artvin werd, heeft hier belangrijke verklaringen afgelegd. Turkije wordt geconfronteerd met ieders sterke punten en ziet een land dat het tijdperk van de ministers Karaismailoğlu, transport, communicatie, infrastructuur, defensie, het succes in technologie in het gebied van Turkije, '' Leading Country 'punt, dat bezit vastlegt. Minister Karaismailoğlu vervolgde zijn woorden als volgt:

“Ik hoop dat we in de nabije toekomst een van de grootste economieën ter wereld worden. De grote doorbraak die we 18 jaar geleden begonnen in transport en communicatie is om de basis te leggen voor deze grootsheid, om een ​​fundament te leggen. Wat we kunnen doen op het gebied van mens-, vracht- en datatransport, maakt van ons een logistieke grootmacht in onze regio. We bevinden ons in het centrum van de Nieuwe Zijderoute en nieuwe handelsroutes op de oost-west- en noord-zuidas. We werken met al onze kracht om deze kansen optimaal te benutten met de meest geavanceerde transportsystemen. ''

Minister Karaismailoğlu zei dat ze banden van genegenheid hebben met miljoenen moslims die in deze geografie leven: “Als we vandaag Syrië, Libië en Cyprus bereiken, is dat waarom. We proberen de grote verantwoordelijkheden te vervullen die onze geschiedenis, cultuur en beschaving op onze rug hebben gelegd. Het past niet bij ons, ons land, onze natie om niet te zien, horen of roepen wat er gebeurt. Dit is niet mogelijk. Zou het niet kunnen zijn om de situatie van de zusterstaat Azerbeidzjan niet te zien? We zijn één natie, twee staten. Zoals altijd staan ​​we vandaag onze Azerbeidzjaanse broeders met alle middelen bij. Allereerst, terwijl Allah vertrouwen geeft aan onze vrienden met de kracht die we vandaag hebben, geven we angst aan de vijand. ''

`` We hebben een ononderbroken en hoogwaardige transportinfrastructuur tussen continenten opgezet door internationale corridors te creëren ''

Minister Karaismailoğlu onderstreepte dat de transport- en communicatie-infrastructuur de hoeksteen is van een sterke en levendige economie en zei dat industrie, landbouw, onderwijs, gezondheidszorg en werkgelegenheid

We mogen niet vergeten dat de transport- en communicatie-infrastructuur de hoeksteen is van een sterke en levendige economie. Hij zei dat industrie, landbouw, onderwijs, gezondheid, werkgelegenheid en het sociale leven duurzaam zijn met vervoer. Karaismailoğlu zei dat door het creëren van internationale corridors en het opzetten van een ononderbroken en hoogwaardige transportinfrastructuur tussen de continenten, Karaismailoğlu zei: “We hebben het aantal overtochten tussen Azië en Europa op de Yavuz Sultan Selim-brug, Euraziatunnel, Marmaray en de Bosporus verhoogd van 2 naar 5. Met Istanbul Airport hebben we ons land tot een van de centrale bases van de wereldwijde luchtvaart gemaakt. We hebben de spoorlijn Baku-Tbilisi-Kars en de Marmaray gemaakt en de Iron Silk Road van Londen naar Peking tot leven gewekt. We gaan met succes door met de bouw van vele gigantische projecten, zoals de Çanakkale-brug uit 1915, de Ankara-Niğde-snelweg, de Ankara-Sivas YHT-lijn, de haven van Filyos en de luchthaven Rize - Artvin, die Artvin van de grond zal vegen wanneer het voltooid is. ''

`` Er is 8 miljard 639 miljoen lira geïnvesteerd in Artvin ''

Benadrukkend dat ze tot nu toe 8 miljard 639 miljoen lira hebben geïnvesteerd in de transport- en communicatie-infrastructuur van Artvin, zei Karaismailoğlu dat de lengte van de verdeelde weg, die 2003 kilometer bedroeg, tot 22 was verlengd tot 46 kilometer. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat onze werken worden voortgezet aan 4 snelwegprojecten zoals Artvin-Erzurum Separation-Oltu-Olur Road, Borcka-Artvin Separation-Murgul-Damar Road met een projectwaarde van 360 miljard 14 miljoen, '' We zullen ook de 66,2 kilometer lange Yusufeli Dam Relocation-wegen onderzoeken. In dit project bouwen we 55 tunnels met een lengte van 800 duizend 56 meter, ongeveer 40 kilometer, met als doel de unieke natuurlijke schoonheid van Artvin te behouden. Binnen de reikwijdte van het project zijn er ook 761 bruggen met een lengte van 17 meter en een open uitgraving van 8 duizend 639 meter. We hebben het 55 meter lange deel van de 800 meter lange tunnel voltooid, bijna alle tunneluitgravingen en ondersteunende werken. We hebben de tunnelafwerking op het 55 duizend deel van 500 meter voltooid, dat is 35 procent. We hebben ook zeer belangrijke stappen gezet in de fabricage van bruggen en zijn klaar met 715 procent. Daarnaast voltooiden we de bovenbouw van de 64 83 meter lange weg als Bitumineuze Hot Coating. We zijn van plan het hele project in 6 af te ronden. Wanneer ons project is voltooid, zal de weg Yusufeli, Artvin-Erzurum veel veiliger zijn. Met 100 geopende tunnels zal het niet langer worden beïnvloed door zware winterse omstandigheden en zal onze route altijd open blijven. ''

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, verklaarde dat de werkzaamheden van Rize-Artvin Airport op volle snelheid doorgaan. Karaismailoğlu zei dat de luchthaven is gelegen tussen de districten Yeilköy en Pazar, 34 kilometer van Rize, 54 kilometer van Hopa en 125 kilometer van Artvin:

'' Rize-Artvin Airport, een regionale luchthaven, zal bijdragen aan de ontwikkeling van zowel stadscentra als wijken met toeristische waarde in deze provincies. Wat nog belangrijker is, het zal bijdragen tot de versterking van de handelsbetrekkingen met buurlanden in het oostelijke deel van de Zwarte Zee.

Met zijn 3 meter lange landingsbaan en een terminalgebouw met een capaciteit van 3 miljoen passagiers per jaar, zal het volledig voldoen aan de luchtvervoersbehoeften van de regio. Het zal zorgen voor een verdere groei van ecologisch toerisme, dat wil zeggen natuurtoerisme, dat zich ontwikkelt in het hele oostelijke deel van de Zwarte Zee, met name Artvin.

Momenteel hebben we een realisatiegraad van 78 procent bereikt bij de aanleg van infrastructuur op onze luchthaven. Onze productie van golfbrekers gaat verder met algemene veldopvulling vanaf land en zee. Ons werk gaat snel door. ''

AK-partij en woont nu in Artvin mooie projecten en leuk te zeggen dat de projecten waaraan ze werken met toewijding voor de ingebruikname in de toekomstige minister van Karaismailoğlu, we allemaal dezelfde deal hebben voor Turkije, zei hij dat hij sloot.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen