Gratis vervoer voor zorgverleners in Bursa nog steeds niet meer!

Gratis vervoer voor zorgverleners in Bursa nog steeds niet meer!
Gratis vervoer voor zorgverleners in Bursa nog steeds niet meer!

Burulaş, een dochteronderneming van de Bursa Metropolitan Municipality, verklaarde dat het het besluit gepubliceerd in het staatsblad, dat werd gepubliceerd in het staatsblad, niet had uitgevoerd op grond van het feit dat er geen parlementair besluit was, dat gezondheidswerkers tot het einde van het jaar gratis konden profiteren van het openbaar vervoer.


Het gratis gebruik van het openbaar vervoer, dat werd ingevoerd in metropolen als Ankara, Istanbul en Izmir en in werking werd gesteld om zorgprofessionals die met epidemische ziekten worstelen met grote toewijding te ondersteunen, eindigde in Bursa vanaf september. Volgens het besluit gepubliceerd in het staatsblad met de handtekening van president Recep Tayyip Erdogan op 28 augustus, het recht van personeel dat werkt in alle openbare en particuliere gezondheidsinstellingen en organisaties die gezondheidsdiensten verlenen in het kader van maatregelen om de verspreiding van het nieuwe type coronavirusepidemie te voorkomen, gratis vervoer en toegang tot openbare sociale voorzieningen werd verlengd. Dit recht dat aan gezondheidswerkers in Bursa wordt verleend, wordt door Burulaş niet geïmplementeerd omdat er geen parlementair besluit is.

Geen montagebesluit!

Op 14 september heeft Bursa Medical Chamber President Assoc. Dr. De informatie waar Alpaslan Türkkan schriftelijk om had verzocht, werd twee weken later, op 2 oktober, door Burulaş verstrekt. In de brief, ondertekend door algemeen directeur Mehmet Kürşat Çapar, “Er is geen parlementair besluit dat ons heeft bereikt over het recht op gratis reizen voor onze gezondheidswerkers. De kwestie staat op de agenda van ons senior management en we verzoeken u vriendelijk om uw informatie dat in geval van enige wijziging een aankondiging zal worden gedaan door al onze media-organen ”. Terwijl gezondheidswerkers in Istanbul, Ankara en Izmir gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer, verklaarde BTO-president Türkkan, die reageerde tegen de ontzegging van dit recht aan gezondheidswerkers in Bursa, dat het openbaar vervoer gratis moet worden verstrekt aan artsen en gezondheidswerkers die toegewijd werken in de strijd tegen ziekten.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties