Ontwikkelingsagentschap voor de oostelijke Zwarte Zee om 6 gecontracteerd personeel aan te werven

oost-zwarte zee-ontwikkelingsagentschap-gecontracteerd-6-staf-geleerde-2
oost-zwarte zee-ontwikkelingsagentschap-gecontracteerd-6-staf-geleerde-2

Van de Eastern Black Sea Development Agency (DOKA): Correction Announcement


In onze aankondiging gepubliceerd in het staatsblad van 15.10.2020 en genummerd 31275 in overeenstemming met het origineel, werden wijzigingen aangebracht binnen het toepassingsgebied van de verordening betreffende de wijziging van de personeelsverordening van ontwikkelingsagentschappen, gepubliceerd in het staatsblad van 20.10.2020 en genummerd 31280.

The Eastern Black Sea Development Agency, artikel 15 (g) en artikel 7 van het presidentieel besluit inzake de organisatie van de aangesloten, verbonden en aanverwante instellingen en organisaties en andere instellingen en organisaties, gepubliceerd in het staatsblad nr. 2018 van 30479/4/187 en in overeenstemming met de bepalingen van de personeelsverordening voor ontwikkelingsagentschappen, die werd opgesteld op basis van de bepalingen van de vierde alinea van het aanvullend artikel 200 van het wetsdecreet nr. 27 van 6/1989/375 en gepubliceerd in het staatsblad van 28/29/5 en genummerd 2019, de TR30788 Level 90-regio (Artvin, Giresun) , Gümüşhane, Ordu, Rize en Trabzon provincies), die willen dienen en bijdragen aan de ontwikkeling en ontwikkeling, openstaan ​​voor innovatie, ontwikkeling en communicatie, zelfverzekerd, analytisch kunnen denken, zich kunnen aanpassen aan veranderende werkomstandigheden, handelen met service en ontwikkelingsbewustzijn en verantwoordelijkheid, reisbelemmering 2 (vier) deskundigen, 4 (één) juridisch adviseur en 1 (één) interne auditor Het zal ophouden. Het centrum van het Ontwikkelingsagentschap voor de Oostelijke Zwarte Zee is Trabzon en de werkterreinen van het Agentschap zijn Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize en Trabzon. Deskundigen die succesvol zijn in het examen, aanvaarden om te werken in een van deze provincies die het secretariaat-generaal van het Agentschap passend acht. In Trabzon, waar het hoofdkantoor van het bureau is gevestigd, zullen interne auditors en juridische adviseurs worden aangesteld.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties