Ontwikkelingsagentschap voor de oostelijke Zwarte Zee om 6 gecontracteerd personeel aan te werven

Ontwikkelingsagentschap voor de oostelijke Zwarte Zee om 6 gecontracteerd personeel aan te werven
Ontwikkelingsagentschap voor de oostelijke Zwarte Zee om 6 gecontracteerd personeel aan te werven

Oostelijke Zwarte Zee-ontwikkelingsagentschap, artikel 15 (g) en artikel 7 van het presidentieel besluit betreffende de organisatie van aangesloten, geassocieerde en aanverwante instellingen en organisaties en andere instellingen en organisaties, gepubliceerd in staatsblad nr. 2018 van 30479/4/187 en in overeenstemming met de bepalingen van de Personeelsverordening van Ontwikkelingsagentschappen, die werd opgesteld op basis van de bepalingen van de vierde alinea van het aanvullend artikel 200 van het wetsdecreet nr. 27 van 6/1989/375 en gepubliceerd in het staatsblad van 28/29/5 en genummerd 2019, , Gümüşhane, Ordu, Rize en Trabzon provincies), die willen dienen en bijdragen aan de ontwikkeling en ontwikkeling, openstaan ​​voor innovatie, ontwikkeling en communicatie, zelfverzekerd, analytisch kunnen denken, zich aanpassen aan veranderende werkomstandigheden, handelen met service en ontwikkeling bewustzijn en verantwoordelijkheid, reisbelemmering 30788 (vier) deskundigen, 90 (één) juridisch adviseur en 2 (één) interne auditor zal stoppen. Het centrum van het Ontwikkelingsagentschap voor de Oostelijke Zwarte Zee is Trabzon en de werkterreinen van het Agentschap zijn Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize en Trabzon. Deskundigen die succesvol zijn in het examen, aanvaarden om te werken in een van deze provincies die het secretariaat-generaal van het Agency passend acht. Interne auditors en juridische adviseurs zullen worden aangesteld in de provincie Trabzon, waar het hoofdkantoor van het bureau is gevestigd.


Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen