Denizli-kaarten begonnen te worden geïntegreerd met HEPP-code

Denizli-kaarten begonnen te worden geïntegreerd met HEPP-code
Denizli-kaarten begonnen te worden geïntegreerd met HEPP-code

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. is begonnen met het integreren van Denizli-kaarten die in stadsbussen worden gebruikt met de HES-code. Gepersonaliseerde Denizli-kaarten van Kovid-19-dragers die na de integratie worden gediagnosticeerd of burgers die in contact staan ​​met deze mensen, worden opgeschort.


Hoe HES-code te krijgen?

Denizli Metropolitan Municipality begon te werken in overeenstemming met de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken met 81 over het "Gebruik van HES-code in stedelijk openbaar vervoer". In deze context zullen integratietransacties worden uitgevoerd tussen de Hayat Eve Sığar (HEPP) -toepassing van het ministerie van Volksgezondheid en de Denizli-kaart van Denizli Metropolitan Municipality, die wordt gebruikt in stadsbusvervoer. Denizli-kaarten, die voor het eerst werden gebruikt in het openbaar vervoer in de stad en nog niet gepersonaliseerd waren, begonnen op naam van de burgers te worden geregistreerd bij het vullen van kaarten. Personeel toegewezen aan de kaartvulcentra personaliseert de bestaande Denizli-kaarten voor de persoon die ze gebruiken (met voornaam-achternaam, TR ID-nummer en foto).

Kaarten worden tijdens isolatie opgeschort

Na de integratie van Denizli-kaarten met de HES-toepassing van het ministerie van Volksgezondheid, worden de gepersonaliseerde Denizli-kaarten van de burgers bij wie Kovid-19 is vastgesteld of die in contact zijn, tijdens de isolatieperiode opgeschort. Als gedurende deze periode burgers met Kovid-19-diagnose en contactpersoon in bussen willen stappen, worden de relevante instellingen en eenheden op de hoogte gebracht. Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. hing alle informatie over de HEPP-code op bij bussen, dealers en kaartvulpunten.

Aanpassingen worden gemaakt op kaartvulpunten

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. General Manager Mustafa Gökoğlan verklaarde dat ze begonnen te werken met de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken en dat ze een 4-fasenplanning maakten. Gökoğlan zei: “Allereerst zijn we begonnen met de integratieprocessen tussen de HEPP-applicatie van ons ministerie van Volksgezondheid en Denizli Cards, die onze Denizli Metropolitan Municipality aanbiedt voor gebruik in stadsbusvervoer. Daarnaast zijn we begonnen met het personaliseren van onze Denizli-kaarten. Denizli-kaarten van onze burgers die naar de kaartvulpunten gaan om te laden, worden gepersonaliseerd door hun voornaam-achternaam, TR ID-nummer en de foto die we daar met een digitale camera maken te uploaden. Na de integratie van de HES-code en Denizli-kaarten, wordt de buskaart van de persoon bij wie Kovid-19 is vastgesteld en die in contact staat tijdens de isolatie opgeschort. Als deze persoon alsnog in de bus probeert te komen, zullen we de betreffende afdelingen hiervan op de hoogte stellen. Bovendien plaatsen we de informatie over de HEPP-code, hoe u deze kunt krijgen, zowel in onze Metropolitan Municipality als in onze bussen, dealers en kaartvulpunten.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen