Denizli Metropolitan-bussen gratis in Republic Day

Denizli Metropolitan maakte gratis bussen tijdens de dag van de Republiek
Denizli Metropolitan maakte gratis bussen tijdens de dag van de Republiek

Denizli Metropolitan Municipality maakte de gemeentelijke bussen gratis op donderdag 29 oktober 29, vanwege de 2020 oktober Republic Day.
28.10.2020
Denizli Metropolitan Municipality maakte de gemeentelijke bussen gratis vanwege de 29 oktober Republic Day. Denizli Metropolitan Municipality, dat gratis openbare bussen aanbood op de 97e verjaardag van de proclamatie van de Republiek, zet de traditie dit jaar voort. Dienovereenkomstig zullen burgers op donderdag 29 oktober 2020 gratis profiteren van openbare bussen. Denizli burgemeester Osman Zola, alle landgenoten van het vieren van de 29 oktober Republiek Dag, de stichter van de Republiek Turkije dat Mustafa Kemal Ataturk, in het bijzonder genade alle helden die zijn bloed voor dit heilige vaderland en leven en dankbaar yadda vlees, zei hij.sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties