De werkzaamheden voor de aansluiting op het treinstation van Izmit beginnen

De werkzaamheden voor de aansluiting op het treinstation van Izmit beginnen
De werkzaamheden voor de aansluiting op het treinstation van Izmit beginnen

De Kocaeli Metropolitan Municipality zal werken aan een alternatieve afvoerleiding voor de rioolcollectorleiding om mogelijke overstromingen bij zware regenval in het treinstation van Izmit te voorkomen. De werkzaamheden aan de rioleringsverbinding die tussen 10 en 15 oktober door ISU General Directorate moeten worden uitgevoerd, zullen worden uitgevoerd tussen 23.00-06.00 uur vanwege het drukke verkeer in de regio.

OVERLOOP BIJ EXCESSIEVE REGEN


De afvalwateropvanglijn, gebouwd in de vorm van een bestaande kistduiker die uit de richting van Izmit District Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi komt, loopt verder langs de zijkant van het treinstation van Izmit en loopt onder de spoorwegen door en sluit aan op de afvalwateropvanglijn op de Salim Dervişoğlu-straat en gaat naar de ISU Beach Road-afvalwaterzuiveringsinstallatie. De afvalwatercollector, die als hoofddrager fungeert, werkt onder normale omstandigheden volledig en bij extreme regenval stroomt hij over uit de inspectiekamers rond het treinstation van Izmit en de TCDD-accommodatiehuizen en vormt hij een groot risico voor de menselijke gezondheid.

WERKEN BIJ NACHT

De algemene directie van ISU zal werken om de bestaande rioolleiding van gewapend beton met een diameter van 1400 mm aan te sluiten op de bestaande afvalwateropvangleiding, die zich aan de noordkant van de tramlijn van het treinstation bevindt, om problemen te voorkomen. De werkzaamheden, gericht op het creëren van een alternatieve kwijting die als verzekering fungeert, starten op zaterdag 10 oktober en lopen door tot 15 oktober.

VERKEERSREGELING ZAL WORDEN GEDAAN

Vanwege de intense voertuig- en trampassage in de regio worden de verbindingswerken 's nachts tussen 23.00-06.00 uur uitgevoerd. Wegens de werkzaamheden zal verkeersregulering worden opgesteld door Kocaeli Metropolitan Municipality UKOME.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties