Werkt in het verkeerseducatiepark van Balıkesir

Werkt in het verkeerseducatiepark van Balıkesir
Werkt in het verkeerseducatiepark van Balıkesir

Werken in het verkeerseducatiepark van Balıkesir blijven op volle snelheid; De grootstedelijke gemeente Balıkesir bouwt een verkeerseducatief gebied met als doel een generatie gevoelig te maken voor verkeersregels. Het werk gaat in volle gang in het park, dat is gebouwd op een oppervlakte van 10 duizend 36 vierkante meter en waar een miniatuurstad nieuw leven wordt ingeblazen.


Balıkesir Metropolitan Municipality is begonnen met de bouw van het verkeerseducatiepark om een ​​bewustere samenleving te creëren door kinderen op jonge leeftijd te helpen verkeersregels en cultuur te verwerven. Het educatiepark, waar verkeersopleidingen worden gegeven aan kleuters, basisscholen en middelbare scholieren samen met ervaren verkeersinstructeurs, zal worden gebouwd op een oppervlakte van 10 duizend 39 vierkante meter in het Karesi District Paşaalan District. Het verkeersopleidingspark, waar grootstedelijke teams snel aan de slag gaan, zal naar verwachting in november worden opgeleverd en in gebruik worden genomen.

EEN MINIATUURSTAD

Het is bedoeld om de toekomstige verkeersproblemen in deze miniatuurstad te verminderen, waar kinderen zullen leren terwijl ze plezier hebben met het gebruik van batterij-aangedreven voertuigen, inclusief noodgebouw voor rampen, brandweerkazerne, ziekenhuis, school, markt, cafetaria, toegang tot tolwegen, verkeersborden, trein- en busmodellen. Het verkeerseducatiepark, dat een van de belangrijkste educatieve centra in Balıkesir zal worden, heeft ook een educatief amfitheater, een fiets- en voetgangersweg en een kinderspeeltuin.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties