Het werk wordt voortgezet in het skicentrum Keltepe

Werken Vervolg bij Keltepe Skicentrum
Werken Vervolg bij Keltepe Skicentrum

De secretaris-generaal van de provinciale administratie van Karabük Mehmet Uzun onderzocht de lopende activiteiten van de teams van de speciale administratie in het skicentrum van Keltepe, het nieuwe toerismecentrum van Karabük en de regio.


Informatie ontvangen van de Road and Transportation Services Manager Özgür Bülbül met de lopende onderzoeken, secretaris-generaal Uzun; “Onze teams in het skicentrum Keltepe, het nieuwe toeristisch centrum van onze regio en onze provincie; blijft werken met een graafmachine, 2 vrachtwagens, 2 graders en een wals. Als speciale administratie blijven onze teams werken aan de beginnersskibaan in het skicentrum van Keltepe, verpletterend in het voorste gedeelte van de lagere dag, grind (graaf- en vulproces) op de parkeerplaats nummer 1 en 2, en grindwerk aan de verbindingsweg met het dorp Karaağaç. Ik dank onze medewerkers voor hun toegewijde en harde werk ”.

Secretaris-generaal Uzun voor de inspecties die hij uitvoerde in het skicentrum van Keltepe Weg- en transportdiensten Özgür Bülbül begeleidden mijnbouwingenieur Orhan Nallı en Asfalt Formeni Ali Coşkun.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties