Werkt op Ankara Istanbul YHT-lijn gaat snel door

Werkt op Ankara Istanbul YHT-lijn gaat snel door
Werkt op Ankara Istanbul YHT-lijn gaat snel door

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, met de begeleidende technische delegatie, deed examens in de Sapanca-Doğançay-sectie in het kader van het Ankara-Istanbul hogesnelheidstreinproject.


In het hogesnelheidstreinproject Ankara-Istanbul worden de bouwwerkzaamheden voortgezet in de productie tussen Sapanca-Geyve-Doğançay. Op de bouwplaatsen van Doğançay werd TCDD General Manager Ali İhsan Uygun geïnformeerd over de werkzaamheden.

De volgende stop van de delegatie in de veldonderzoeken was de bouw van de T26-tunnel in Bilecik in het kader van het hogesnelheidstreinproject Ankara-Istanbul. Ali İhsan Uygun, die hier informatie over het project ontving, zei: "Wanneer de projecten zijn voltooid, zal de afstand tussen Ankara en Istanbul 45 minuten korter zijn."


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties