Voorbereidingen voor de overgang naar het HEPP-code-onderzoekssysteem in İzmir Openbaar vervoer gestart

Voorbereidingen voor de overgang naar het HEPP-code-onderzoekssysteem in İzmir Openbaar vervoer gestart
Voorbereidingen voor de overgang naar het HEPP-code-onderzoekssysteem in İzmir Openbaar vervoer gestart

İzmir Metropolitan Municipality begon haar werkzaamheden in overeenstemming met de circulaire getiteld "HES-code onderzoek in stedelijk openbaar vervoer" uitgegeven door het ministerie van Binnenlandse Zaken in het kader van de inspanningen om de coronavirusepidemie te voorkomen. In de eerste plaats zullen gepersonaliseerde Izmirim-kaarten in het systeem worden opgenomen. Er zal een speciaal softwareprogramma worden voorbereid voor het personaliseren en volgen van Izmirim Cards aan toonder.


İzmir Metropolitan Municipality ESHOT General Directorate begon te werken na de circulaire "HES-code onderzoek in stedelijk openbaar vervoer" uitgegeven door het ministerie van Binnenlandse Zaken in het kader van de inspanningen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. In overeenstemming met de circulaire, de integratie van de Izmirim-kaarten van burgers die stedelijk openbaar vervoer gebruiken met het datasysteem van het ministerie van Volksgezondheid; het is bedoeld om degenen op de casus- of contactlijsten te identificeren.

Het aantal gepersonaliseerde Izmirim-kaarten (met foto) dat is geregistreerd in het smart fee-incassosysteem is ongeveer 2 miljoen… 902 daarvan worden actief gebruikt. Technische teams zullen ervoor zorgen dat deze kaarten in de eerste plaats worden geïntegreerd met het datasysteem van het ministerie van Volksgezondheid. Tegelijkertijd zal er worden gewerkt aan het personaliseren van de Izmirim-kaarten aan toonder. 284 miljoen 6 duizend 3 van de 318 miljoen kaarten aan toonder die in het systeem zijn geregistreerd, worden actief gebruikt. Met speciale software die moet worden voorbereid, worden deze kaarten gematcht met de Turkse identiteitsnummers van de gebruikers. In een later stadium zal er een studie worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle Izmirim Cards een foto (gepersonaliseerd) hebben.

Soyer: Ankara's medewerking is essentieel

Burgemeester Tunç Soyer van İzmir Metropolitan Municipality benadrukte dat sommige beslissingen snel moeten worden genomen om het systeem snel en volledig af te wikkelen en dat de medewerking van de relevante ministeries essentieel is. President Soyer zei: "Het doel van de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken is dat mensen op de lijst met gevallen of contacten geen gebruik maken van het openbaar vervoer en de ziekte niet verspreiden."

Alleen Izmirim Card mag worden gebruikt

“Om het systeem te laten werken, moet het ministerie van Volksgezondheid in de eerste plaats al zijn gegevens periodiek en transparant delen met onze algemene directie van ESHOT. Want die gegevens dienen regelmatig in het systeem te worden ingevoerd zodat het systeem de patiënt of de contactpersoon detecteert, de kaart sluit en een melding doet. Afgezien daarvan is er iets heel belangrijks dat nodig is om de implementatie te laten slagen. We hebben burgers die profiteren van het openbaar vervoer in de stad met hun ID-kaarten of kaarten die zijn uitgegeven door de ministeries en daarom niet door het systeem kunnen worden gevolgd. Om deze reden moet elk instappen, behalve de Izmirim-kaart, worden voorkomen door de beslissing van de Provinciale Hygiëneraad. "


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties