De verkoop van hybride voertuigen van Toyota bedraagt ​​meer dan 16 miljoen

De verkoop van hybride voertuigen van Toyota bedraagt ​​meer dan 16 miljoen
De verkoop van hybride voertuigen van Toyota bedraagt ​​meer dan 16 miljoen

Sinds Toyota in 1997 voor het eerst zijn revolutionaire hybride technologiemodel in de automobielwereld introduceerde, zijn er meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht.


Toyota, dat in de eerste 2020 maanden van 8 979 duizend 855 hybride wagens verkocht, bereikte een totaal van 16 miljoen 7 duizend 441 exemplaren. Met dit verkoopcijfer behield Toyota zijn duidelijke leiderspositie op het gebied van hybride technologie. Turkije produceerde bij Toyota C-HR in dezelfde periode van een jaar 79 duizend 132 eenheden met verkopen op de dag dat het begon te produceren, in totaal 655 duizend 687 eenheden verkocht sinds de ondertekening.

Toyota behaalde ook een ander belangrijk succes bij de verkoop van hybride voertuigen in Europa, met meer dan 3 miljoen exemplaren. In de eerste 8 maanden van het jaar verkocht Toyota in heel Europa 281 hybride voertuigen. Toyota, ook in Turkije, heeft tot dusver 876 duizend 2009 verkochte eenheden van hybride auto's sinds 29, zijn leidende positie in de verkoop van hybride voertuigen in Turkije voortgezet. Tegenwoordig dragen 776 van de 100 hybride voertuigen in het verkeer in Turkije het Toyota-logo.

Jaarlijks worden 5,5 miljoen elektrische voertuigen verkocht

Toyota kondigde ook aan dat de jaarlijkse verkoop van 2030 miljoen elektrische voertuigen die gepland staan ​​voor 5,5 vijf jaar eerder dan verwacht zal worden gerealiseerd. In de verklaring van Toyota werd aangekondigd dat de verkoop van elektrische voertuigen zal toenemen tot 5 miljoen per jaar in 5, 2025 jaar eerder dan gepland.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties