Hidden Paradise Abyssinian Canyon wordt het centrum van trekking!

Hidden Paradise Abyssinian Canyon wordt het centrum van trekking!
Hidden Paradise Abyssinian Canyon wordt het centrum van trekking!

Burgemeester Fatma Şahin, burgemeester van Gaziantep, nam deel aan de natuurwandeling die werd georganiseerd onder coördinatie van de Metropolitan Municipality in de Habeş-kloof, die indruk maakt met zijn historische en natuurlijke schoonheid. Burgemeester Fatma Şahin, die een inschatting maakte van de 8 650 meter lange kloof, verklaarde dat er is begonnen met de introductie ervan in de wereld en zei dat ze gebieden zoals bergbeklimmen en natuurwandelingen in de regio zullen versterken.


Abyssinian Canyon in Araban District, dat wordt beschreven als een onontdekt verborgen paradijs en de aandacht trekt met zijn natuurlijke structuur en geschiedenis, trekt de aandacht van bergsportliefhebbers met zijn wandel- en klimmogelijkheden. In deze context praatte Fatma Şahin, burgemeester van Gaziantep, die een ontmoeting had met de groepen die naar de kloof kwamen om een ​​natuurwandeling te maken op de historische Septimius Severus-brug, en nam deel aan hun reis. Gaziantep-gouverneur Davut Gül, AK-partij Gaziantep-plaatsvervanger Mehmet Erdoğan, Araban-districtsgouverneur Abdülhamit Mutlu en Araban-burgemeester Hasan Doğru vergezeld door burgemeester Şahin, die een verklaring aflegde over de 8 650 meter lange loopbrug, en verklaarde dat de regio aan de wereld zal worden geïntroduceerd. Şahin herinnerde eraan dat natuurtoerisme en karavaan toerisme een stijgende waarde is met de pandemie en gaf het goede nieuws dat er werkzaamheden zijn begonnen om bergbeklimmen te versterken als de Metropolitan Municipality in de zeldzame schoonheid van de Abessijnse Canyon.

ŞAHİN: WE ZULLEN BIJDRAGEN AAN DE ECONOMIE VAN DE REGIO EN DE STAD DOOR DE CANION IN TE STELLEN

De grootstedelijke burgemeester Fatma Şahin, die deelnam aan de natuurwandeling in de Habeş Canyon, verklaarde dat ze geografisch in een gebied in Mesopotamië zijn en zei: “We zijn samen met de mooiste werken uit de Romeinse tijd en de Hettitische periode. In het Masterplan voor wederopbouw leek Habeş Canyon ons de meest historische plek in de regio. Als Metropolitan Municipality begonnen we te werken aan hoe we dit konden evalueren en hoe we canyontoerisme konden versterken. De natuur en natuurlijkheid zijn veel belangrijker. We werken eraan om dit onder de aandacht te brengen en deze plek kennis te laten maken met de hele wereld. Er is hier een belangrijk gebied van bergbeklimmen. We willen dit diversifiëren met "Gaziantep Rising With Its Sport". Achter ons is een groot maatschappelijk middenveld, academische wereld, bergsportclubs. Onder leiding van onze gouverneur zal door de introductie van dit gebied aan de hele wereld een belangrijke bijdrage geleverd worden aan de economie van de regio en de stad ”.

GÜL: ER IS AAN ELKE KANT VAN GAZIANTEP EEN ANDERE SCHOONHEID

Gaziantep-gouverneur Davut Gül legt uit dat er meer dan één wandelalternatief is in de Habeş-kloof, en dat er overal in Gaziantep een andere schoonheid is. We wilden deze plek aan natuurliefhebbers laten zien. Hij had zeer belangrijke studies over de bepaling van de route van de metropool. In dit gebied worden verschillende bomen geplant. Deze plaats heeft een aantal onderscheidende kenmerken. Eerst bereikt het einde van de weg de Eufraat. Ten tweede zijn er zeer belangrijke historische artefacten op de route. De derde is ongerept, verweven met de natuur. Turkije zal een belangrijke plaats worden ”, zei hij.

ERDOĞAN: DE REGIO IS EEN VOLLEDIG TOERISTISCH PARADIJS

De plaatsvervanger Mehmet Erdogan, plaatsvervangend lid van de AK-partij Gaziantep, zei dat de regio aan het licht zal komen met activiteiten zoals wandelingen in de natuur en in het toerisme zal komen: “Zowel de brug achterin als de regio waar de kloof zich bevindt heeft een historische waarde. Het heeft vruchtbare grond en een grote vlakte. De opvolgerdam werd gebouwd met het Habeş Canyon-water. Dankzij deze dam werden 25 duizend decares land geïrrigeerd en werd het grondwater beschermd. Vandaag heeft de Metropolitan Municipality ons hier samengebracht. Deze canyon is een van de weinige onbekende canyons in ons land. Rumkale is een van de eindpunten van deze plek. "De regio is een compleet toeristisch paradijs met zijn monumentale graven en forten".

De districtsgouverneur van Araban Abdülhamit Mutlu zei dat de historische graven in het district Raban Castle, Hasanoğlu, Hisar en Elif de regio's zullen opgraven die het toerisme aan het licht zullen brengen.

De burgemeester van Araban Hasan Doğru, aan de andere kant, benadrukte dat Habeş Canyon een nieuw bekend gebied is en dat het aan het licht kwam met de bijdragen van de burgemeester van de Metropolitan Municipality en de gouverneur van Gaziantep, en verklaarde dat het hun doel is om lokale en buitenlandse natuurliefhebbers aan te trekken.

OVER HABEŞ CANYON

Habeş Canyon aan de oevers van de rivier de Eufraat, door de lokale bevolking bekend als de "Habeş Creek", heeft een uniek gebied met zijn historische architectuur en unieke natuur. De 8 650 meter lange Habeş-kloof, die door de Araban-vlakte stroomt vanaf de Ardıl-stroom in het landelijke district Köklüce (Ardıl) van het district Araban, en samenkomt met de rivier de Eufraat, biedt ook een gebied dat geschikt is voor bergbeklimmen. Er zijn verspreide paden met een helling van 40 graden en 2 tot 3 tentverblijven door de doorgang van de kloof. Direct na de Romeinse Septimius Severus-brug, die door de geschiedenis heen een van de kruispunten van verschillende beschavingen was, is de Abessijnse kloof verdeeld in 4 delen. Het eerste deel, dat begint met het startpunt, wordt gevolgd door het eerste keerpunt voor wie geen ervaring heeft met natuurwandelingen, een keerpunt voor wie geen materiaalkennis heeft en op te glooiend terrein loopt, en een eindpunt voor ervaren deelnemers. Door de opkomst van het water van de Birecik-dam stijgt het water dat door de kloof stroomt 1-5 meter, en wanneer je van het Hisar Rural District van het district naar het puntje van de Habeş-kloof loopt waar de rivier de Eufraat samenkomt, is alle natuurlijke schoonheid van de kloof te zien vanaf het hoogste punt. Hier bevinden zich de diepste delen van de kloof. Terwijl er eiken, melengiç, doornige eiken en platanen staan ​​aan de zijkanten van de beek die door de kloof stroomt, krijgen bezoekers ook de kans om in de diepe delen van het water te zwemmen. De wandelweg biedt de kans om in verschillende delen van de kloof de andere kant van de beek over te steken. Als de bezoekers hun route tijdens de canyon-tour een tijdje verlengen, kan er een tour gemaakt worden in het gebied waar de Horse Cave zich bevindt waar mensen in het verleden verbleven. De gemiddelde loopafstand van het bezoekersteam is 6 kilometer en wordt begeleid door een gids.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties