De tunnel die Kızılcahamam met Çerkeş verbindt, heeft zijn laatste fase bereikt

Kızılcahaman-tunnelwerken voltooid
Kızılcahaman-tunnelwerken voltooid

Minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, verklaarde dat het werk aan de Kahramankazan-weg wordt voortgezet en zei: "Onze andere lopende kruispuntwerken zullen zo snel mogelijk worden voltooid en deze weg zal in korte tijd worden aangeboden aan de burgers van Ankara en Kahramankazanlı." Minister Karaismailoğlu verklaarde dat de werkzaamheden van de Kızılcahaman-tunnel zijn voltooid en dat de tunnel voor eind november zal worden opengesteld voor de dienst van de burger.


Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, was vandaag in Kahramankazan om de bouwwerkzaamheden van de weg Ankara-Kahramankazan te onderzoeken. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat ze het werk voortzetten zonder te vertragen en zei de volgende woorden aan de journalisten:

“Er wordt koortsachtig gewerkt op deze 28 kilometer lange weg. Het kruispunt waar we ons momenteel bevinden, zal naar verwachting in de komende maand worden voltooid. Onze andere lopende kruispuntwerken zullen zo snel mogelijk worden voltooid en deze weg zal binnenkort beschikbaar zijn voor onze inwoners van Ankara en Kahramankazan.

Een van de belangrijkste kruispunten in deze regio is de Palace Junction. We hebben het ook geprogrammeerd met onze vrienden. We zullen er zo snel mogelijk naartoe reizen om in korte tijd te beginnen en te eindigen. "

De werkzaamheden aan de 2071 meter lange Kizilcahamam-tunnel hebben de laatste fase bereikt.

Minister Karaismailoğlu informeerde over de Kızılcamam-tunnel, een ander belangrijk project in de regio, en verklaarde dat het werk zich in de laatste fase bevindt. Minister Karaismailoğlu zei dat ze de Kızılcahamam-tunnel voor eind november ten dienste zullen stellen van de burgers: “Een van de belangrijke projecten in de regio is de Kızılcahamam-tunnel. De tunnel die Kızılcahamam met Çerkeş verbindt. De werkzaamheden in deze tunnel van 2071 meter lang hebben de laatste fase bereikt. We zijn momenteel prima bezig. Voor eind november, dat wil zeggen voordat de winter komt en de barre winterse omstandigheden beginnen, zullen we de Kızılcahamam-tunnel aanbieden aan onze burgers. We zullen de komende maand bij u zijn voor de opening van het tarief. We werken in grote projecten die waarde toevoegen aan ons land. We werken er hard aan om ze zo snel mogelijk af te werken en naar de economie van ons land te brengen. Nadat deze projecten zijn afgerond, plannen we onze nieuwe projecten samen met onze waardevolle parlementsleden en lokale bestuurders. ''

"Turkije werkt met tienduizenden mensen waar we omheen werken"

Turkije in elk aspect van transport, infrastructuur, telecommunicatie en voortzetting van de overdracht van Karaismailoğlu zeer belangrijk ruimtevaartproject, de verantwoordelijkheid van het project om de wereld het monster te laten nemen zei dat ze op de hoogte waren. Turkije rond de arbeider, ingenieur, aannemer samen met tienduizenden mensen aan de arbeidsverbruiksgoederen onderstreepten de minister Karaismailoğlu de woorden gingen als volgt verder:

“We waren vorige week in Mardin en Hakkari. We waren laatst in Artvin. We zijn vandaag ook in Ankara. We hebben zeer belangrijke en waardevolle projecten in elk deel van ons land. Ze doen het allemaal om de kwaliteit van leven en de levensstandaard van ons land te verhogen. We werken samen met ons hele team om waarde toe te voegen aan ons land op het gebied van economie, handel en toerisme. We doen soortgelijke projecten in Hakkari en Istanbul. "

Afgevaardigden van de AK-partij in Ankara, Emrullah İşler, Zeynep Yıldız, Orhan Yegin en Kahramankazan burgemeester Serhat Oğuz woonden Karaismailoğlu bij.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen