Turkse spoorwegtop komt tot 164 jaar oude spoorwegcultuur

Turkse spoorwegtop, komt tot 164 jaar oude spoorwegcultuur
Turkse spoorwegtop, komt tot 164 jaar oude spoorwegcultuur

De Turkse spoorwegtop, georganiseerd door het ministerie van Transport en Infrastructuur op het station van Sirkeci, is afgerond. De top, die vier dagen lang bezoekers van het historische treinstation Sirkeci ontving, trok ook veel aandacht op online platforms. 21 miljoen mensen keken online op sociale media naar de top, die werd gehouden tussen 24 en 9.5 oktober.


Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu verklaarde dat de top van groot belang is in termen van weerspiegeling van onze spoorwegcultuur en zei: “De meningen van al onze lokale en buitenlandse deelnemers die onze top bijwoonden en hun ideeën deelden, zijn zeer waardevol voor ons. Ik denk dat de ideeën hier onze revolutionaire grote investeringen in de toekomst zullen sturen. " zei.

De Turkse spoorwegtop, die werd georganiseerd door het ministerie van Transport en Infrastructuur en werd gehouden op het station van Sirkeci, bracht de leiders van de spoorwegsector samen met experts in hun vakgebied. Op de top voor de eerste keer in Turkije, de Turkse spoorweg ter wereld, werden de belangrijkste agendapunten ingediend door de leidende namen in de sector. Spoorwegontwikkelingen in Turkije op het gebied van de ontplooiing van de Turkse spoorwegtop, bijgewoond door pioniers uit de binnen- en buitenlandse industrie. prominente namen uit Europa sloten zich aan bij de Turkish Rail Summit en bespraken de hervormingen van de spoorwegen in beide landen en hun samenwerking die op dit gebied met Turkije op de agenda kan worden gezet. De Turkse spoorwegtop, die ervaringsgebieden en verschillende tentoonstellingen opende voor zijn bezoekers in het historische Sirkeci-station, werd ook live bekeken vanaf alle online platforms, inclusief sociale mediaplatforms, de website van de top en mobiele applicaties. 9.5 miljoen mensen volgden de Turkse Spoorwegtop, die vier dagen lang met grote belangstelling werd gevolgd, via sociale kanalen.

"Zal revolutionaire grote investeringen sturen"

De "Turkse spoorwegtop" werd afgesloten met de "Spoorwegvisie-sessie 2023", gemodereerd door Hakan Çelik en bijgewoond door de minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu. Minister Adil Karaismailoğlu om revolutionaire doorbraken te bewerkstelligen in de Spoorwegen en Spoorwegtop die in Turkije zal worden gehouden, verklaarde dat een evenement licht zal werpen op deze doorbraak: "Turkije probeert aan te sluiten bij de 164 jaar oude spoorwegcultuur. Onze top is van groot belang om onze spoorwegcultuur te weerspiegelen. Activiteiten binnen onze exposities afkomstig van Anatolië 'Black Train' en 'Speed ​​Train belangrijk om de ontwikkeling van een combinatie van spoor te zien en gebieden van Turkije te zien. De mening van al onze lokale en buitenlandse deelnemers die onze top van 21-24 oktober bijwoonden en hun ideeën deelden, zijn erg waardevol voor ons. "Ik denk dat de ideeën hier richting zullen geven aan de revolutionaire investeringen die we in de toekomst zullen doen."

"Ons doel is om de spoorwegen te verhogen"

Minister Karaismailoğlu zei dat het hun doel is om de investeringen in de spoorwegen te verhogen, “We hebben in 18 jaar revolutionaire investeringen in transportinfrastructuur gedaan. We hebben ongeveer 907 miljard TL geïnvesteerd in transportinfrastructuur. 18 procent hiervan is spoorwegen. Hierin worden natuurlijk vooral wegeninvesteringen gedaan. Sinds september 2020 zijn de investeringen in wegen en spoorwegen samengekomen. Ons doel is om de snelwegen wat verder naar beneden te trekken en de spoorwegen wat hoger. "We zullen onze tekortkomingen daar volledig wegwerken, deze investeringen op logistiek gebied afronden en ze ten dienste van ons land aanbieden."

"Sirkeci Station zal dienen als Historisch Spoorwegmuseum"

Karaismailoğlu zei dat het treinstation van Sirkeci in de komende periode als een museum zal worden beschouwd. “We streven naar een gebouw met fietspaden, sociale ruimtes en recreatiegebieden tussen het treinstation van Sirkeci en Kazlıçeşme. Station Sirkeci wordt ook grotendeels gereviseerd en zal dienst doen als 'Historisch Spoorwegmuseum'. Hiervoor bereiden we een studie voor. We hebben het gepland en we zullen het binnen korte tijd introduceren. Een passagier die uit de trein stapt, kan voortaan met een micro-mobiliteitsvoertuig gemakkelijk de plaats bereiken die hij op korte afstand wil bereiken. "We gaan werken op het treinstation van Sirkeci."

Summit trok intense belangstelling

de belangstelling voor de activiteiten en presentaties van elkaar op de gastheren van de top, de Staatsspoorwegen van de Republiek Turkije (TCDD), die werd uitgevoerd door de heerlijke en verschillende activiteiten, zag een intense belangstelling van de deelnemers. Branded Products Wagon, 'Right Now' Eastern Express Photo Contest's foto's worden tentoongesteld, de Eastern Express Special Exhibition, het Spoorwegmuseum waar de oude treinen en locomotieven van TCDD worden tentoongesteld, en het gebied 'Historical Clothes Exhibition', waar uniformen worden tentoongesteld die van vroeger tot nu zijn ontworpen voor TCDD-personeel. Het was een van de gebieden die nieuwsgierigheid wekten. In het kader van de Turkse Spoorwegtop zijn veel workshops gehouden om deelnemers in staat te stellen hun vaardigheden als professionele hobby voort te zetten. Reisfotografie Workshop, Miniatuurworkshop, Futurist Train Design Workshop waren de workshops die met interesse door de deelnemers werden gevolgd.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties