Productievoordeel voor de spoorwegsector in Turkije

Productievoordeel voor de spoorwegsector in Turkije
Productievoordeel voor de spoorwegsector in Turkije

Klanten kunnen productie uitvoeren voor de behoeften van de Verenigde Naties in de Machinegroep binnen DEMYKS Hijskrikken, geproduceerd in Turkije worden voorbereid volgens de wensen van de individuele bedrijven.


de gemeenten in Turkije metro-, tramlijnen- en treinfabrikanten in de onderhoudswerkplaatsen van de DEMYKS-krikken die de voorkeur hebben voor de fabrieksdichtheid kunnen worden ontworpen en geproduceerd volgens de vereisten dankzij de productie in Turkije.

DEMYKS Lifting Jacks, een bekend en vertrouwd merk in de spoorwegsector, exporteert ook naar plaatsen als Iran en Zuid-Afrika.

Verschillende ladingen met verschillende ontwerpen

Met de verschillende uitvoeringen van de krikken is het mogelijk om verschillende lasten te heffen.

Als concept is het mogelijk om montage en onderhoud uit te voeren door lasten zoals bussen, vrachtwagens en zware machines te heffen met de revisie alleen op de laadneus van dezelfde mobiele krikken.

DEMYKS, dat wordt geproduceerd door BM Makina Group met de licentie en veiligheidscertificaat van het Duitse bedrijf Kumbruch GmbH, wordt geproduceerd op basis van betrouwbaarheid en duurzaamheid in productieprocessen en wordt systematisch gecontroleerd en gerapporteerd door geautoriseerde auditkantoren.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties