HEPP-code verplicht gesteld in voertuigen voor openbaar vervoer in Ankara

HEPP-code verplicht gesteld in voertuigen voor openbaar vervoer in Ankara
HEPP-code verplicht gesteld in voertuigen voor openbaar vervoer in Ankara

In de verklaring van de Metropolitan Municipality van Ankara stappen EGO-bussen, metro- en Ankaray-burgers op HES-code Er werd gesteld dat ze verplicht zijn.


In het kader van de bestrijding van de COVID-19-epidemie zijn nieuwe regels ingevoerd voor het gebruik van het openbaar vervoer in de hoofdstad. De suggestie van burgemeester Mansur Yavaş van de Metropolitan Municipality over de implementatie van de HES-codetoepassing in voertuigen voor openbaar vervoer werd ingewilligd. Na de beslissing van het ministerie van Binnenlandse Zaken en het gouverneurschap van de Provinciale Algemene Hygiëneraad van Ankara voor de implementatie van de HES-code in voertuigen voor openbaar vervoer, heeft de Algemene Directie van het EGO zijn werkzaamheden voltooid en zullen de burgers die een volledige ANKARAKART hebben, hun kaart uiterlijk tot 16 oktober 2020 ontvangen.www.ankarakart.com.t isHij waarschuwde voor personalisaties via het adres.

Hoe HES-code te krijgen?

De Metropolitan Municipality van Ankara blijft samenwerken met openbare instellingen en organisaties in het coronavirus (COVID-19) -proces.

De burgemeester Mansur Yavaş, de minister van Volksgezondheid van Volksgezondheid, zei via de sociale media: “Om COVID-19-overtredingen te voorkomen, kan worden voorkomen dat positieve en quarantainepatiënten het openbaar vervoer gebruiken via de database van ons algemeen directoraat van EGO, en We kunnen een dimensie toevoegen ”, riep hij. Minister Koca bedankte burgemeester Yavaş en zei: “Covid positief en verdachten zijn geregistreerd in HEPP-applicatie; openstaan ​​voor de integratie van instellingen die informatie opvragen. Het systeem is geschikt om, indien gewenst, risico's in het stedelijk openbaar vervoer te voorkomen. Staatsgebruik mag niet worden opgeofferd voor zichtbaarheid. Samen vechten is mogelijk ”, reageerde hij positief op de oproep.

Dit voorstel van burgemeester Yavaş werd beantwoord en na de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken besloot de gouverneur van de provincie van Ankara om de HES-code in voertuigen voor openbaar vervoer te implementeren.

VOLLEDIG HOOFDKAARTGEBRUIKERS ZULLEN HUN KAARTEN PERSONALISEREN

Actie ondernemen na het besluit dat is genomen om de epidemie te voorkomen, heeft de Algemene Directie van EGO aangekondigd dat de HES-code zal worden geïmplementeerd in voertuigen voor openbaar vervoer.

Het afronden van zijn technische studies, zei het algemeen directoraat van EGO; "Vanwege de beslissing om de HES-code toe te passen in voertuigen voor openbaar vervoer, gebruiken onze burgers die volledige ANKARAKART gebruiken hun vervoerskaart om problemen in onze openbaarvervoersdiensten te voorkomen"www.ankarakart.com.t is"Ze moeten" personaliseren "door zich aan te melden voor de site.

PERSONALISATIEPROCEDURES MOETEN TOT 16 OKTOBER WORDEN AFGEROND

Erop wijzend dat er momenteel 4 miljoen 881 duizend 473 volledige ANKARAKART actief zijn, verklaarde de Algemene Directie van EGO dat 301 duizend 93 van deze kaarten eerder waren gepersonaliseerd.

Voor het aanpassingsproces "www.ankarakart.com.t isDoor het menu "ANKARAKART online transacties, definiëren ANKARAKART" op de website te openen, is het nodig om de kaartnummers op de voor- en achterkant van de kaarten te schrijven.

Burgers die hun ANKARAKART definiëren op basis van de rekening die is geopend bij online transacties; Ze kunnen zowel kaartbewegingen onderzoeken als het resterende saldo op hun kaarten laden op hun nieuwe volledige ANKARAKART in geval van diefstal of verlies.

Burgers die volledige ANKARAKART hebben, moeten hun kaart personaliseren tot 16 oktober 2020 om sociaal isolement te garanderen, de fysieke afstand te beschermen en de verspreiding van de ziekte onder controle te houden, om ervoor te zorgen dat mensen bij wie de ziekte is vastgesteld of geïsoleerd zijn van de samenleving.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen